Ki csináltatott már covid tesztet?Kinek nyomtak már föl pálcikát az orrába?Hogy viseltétek?
Figyelt kérdés
Engem tegnapelőtt teszteltek felnyomtak egy pálcikát az otromba,hát elég kellemetlen volt.Vagy 5 másodpercig bent tartották az orromban azt a pálcikát,rosszabb volt mint egy foghúzás.Fájt is az orrom utána.De muszáj volt megcsinálni.Nem is gondoltam,hogy ez ilyen kellemetlen.Persze ki lehet bírni,de nem kellemes érzés az biztos.Nektek is csinálták már?2021. nov. 8. 02:37
11/19 anonim válasza:
Ezalatt a kérdés alatt a listában:
"Mennyibe kerülhet kb egy orrplasztika?" :))
12/19 anonim válasza:
Jobb mintha a seggedbol vennék. Amúgy nem tökmindegy hová dugják fel a bakteriumot. Seggbol hamarabb felszivodik. Ha orrba tolják felmegy az agyadbaea kicsit lassabban lazasodsz be.
13/19 anonim válasza:
Nekem a Dévai utcai mentőállomáson csinálta egy férfi (nem tudom hogy orvos volt, mentős, vagy ápoló), alig éreztem, pillanatok alatt vége lett. Nagyon ügyesen csinálta. Az orromból vett egyébként mintát, elég mélyről, de nagyom jól eltalálta a megfelelő mélységet.
14/19 anonim válasza:
Én a járvány kitörése óta többször is csináltattam, több országban, mindenhol, ugyanúgy az orrba tolták fel... kibirható, de kellemetlen
15/19 anonim válasza:
Nekem ma csinálták. Nem ügy, bőven kibírható. Persze, ha odafigyelnek az emberre.
16/19 anonim válasza:
Simán kibírható. Nyáron kellett egy műtéthez a PCR teszt, finoman dugta fel az orromba is a rezidens, és a garatba sem nyomta le olyan mélyen, ahogy számítottam rá, szóval nem vészes.
(Pedig előtte unokatesóm "felkészített", mondván hogy felnyomják az agyamig.
17/19 anonim válasza:
Nem kell az agyig nyomni csak a garatig ahol az orr és a száj találkozik onnan már fel tudnak szívódni a korona bacilusok. Onnan már csak egy 2 nap és már latasodhatsz is be.
18/19 anonim válasza:
Nekem még évekkel ezelőtt a fül-orr-gégész is vett így mintát az orromból. Az mondjuk kellemetlen volt mert nem szólt csak csinálta. És igen, nekem is ilyen “idegentest” érzésem volt utána pár óráig az orromba, mintha még ott lenne a pálcika illetve úgy éreztem mintha az agyamig felnyúlt volna vele, a homlokom belül-középen fájt is picit. Azóta volt hogy magamnak csináltam, meg csináltak kétszer orvostanhallgatók,mentősök. Szerencsére nagyon jól vették le a mintát, nem igazán éreztem és 3 mp volt az egész max. Én direkt megkérdeztem, hogy muszaj-e orrból venni és azt mondták hogy igen, ez a hivatalos és egyetlen módja. Közben én is hallottam már a garatból történő mintavételről. Hát nem tudom, fura.
19/19 anonim válasza:
Akkor nem értem miért kell itt sírni. Legközelebb elkéritek és magatoknak csináljátok akkor nem olyan rossz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!