Mit csináljak ha nem vizsgált meg az orvos?
Múlthét szerda óta itthon vagyok.
Péntek délután kaptam mega covid teszt eredményét ami negatív lett
(addig szóba sem állt velem az orvos)
Csak telefonon beszéltem velük és azt mondták hogy maradjak még otthon pihenjek. De csak a tüneteket kérdezte nem mehettem be hozzá még negatív teszttel sem.
Állandóan köhögök éjjel és fáj a torkom is, nappal jobb.
De reggel nagyon rossz felkelni mert teljesen kivan száradva a torkom vagy a mandulám és alig kapok levegőt.
Aztán mondtam neki ezt, és azt mondta hogy keressem fel a gégészetet.
De az orvos még mindig rám sem nézett, hiába van negatív tesztem.
Semmi kedvem a kórházba bejárni és fél napokat ott tölteni a semmiért.
Lehet elég lenne valami normális gyógyszer is...
De nem is látott, nem hallotta hogy köhögök.
Van olyan munka amit távolból lehet végezni, de az orvoslás pont nem az...
Na fel is hívtam a gégészetet és ők is azt mondták, hogy anélkül nem fogadnak, hogy nem nézett meg a körzeti orvos.
Tudtam, hogy ez lesz.
Nem érted a mondandómat a kórházba szét szakadnak az emberek a munkától, ha így járna el minden háziorvos akkor azoknak csak annyi lenne a dolguk, hogy tovább küldeni az embert az aktuális szakvizsgálatra.
Nem szívműtétre kell mennem, hanem köhögök és fáj a torkom.
Nem akarok kórházba menni.
Háziorvoshoz akarok menni, hogy megvizsgáljon.
Kell beutalás, nevezhetjük akárhogy így nem fogadnak, hogy csak az utcáról bemegyek... Most beszéltem velük.
lényegében senki nem akar dolgozni a másik helyett...
A bőrgyógyászatra is volt időpontom fél évet vártam rá, lebetegedtem aztán most nem fogadtak, pedig nem is voltam covidos pont abban a 2 napban voltam beírva a naptárba amikor a PCR teszt eredményét vártam. Ez az én formám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!