Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hány évesen kell először...

Hány évesen kell először nőgyógyászhoz menni?

Figyelt kérdés
14 éves vok.
2007. dec. 28. 01:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs semmi problémád szerintem ráérsz 16- 17 évesen is. Én 17 évesen mentem először
2007. dec. 28. 09:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha nem akarsz tabit iratni vagy nincs problémád akkor valoban ráérsz 16 évesen elmenni

de ha ugy ézed problémád van fordulj bátran orvoshoz!

2007. dec. 28. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem elakartak küldeni mert, hogy már itt az idelye, ám az orvos azt mondta, hogy amíg nem élek szexuális életet addig nem kell, max ha vmi bajom van. (viszket, stb..)
2007. dec. 28. 12:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is akkor mentem el először,amikor szexuális életet kezdtem élni.(Ez azt takarja,amikor először volt olyan barátom,akivel rendszeresen szexeltünk.)Utána évente legalább egyszer méhnyakrák szűrés miatt.Szerintem még ráérsz,mind a szexxel,mind a dokival.

De ha baj van,akkor érdemes felkeresni egy dokit.(A rendszertelen ciklus egyelőre nem tartozik a bajok közé.Olyan 15-16 éves korban kell beállnia.)

2007. dec. 28. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!