Hány évesen kell először nőgyógyászhoz menni?
Figyelt kérdés
14 éves vok.2007. dec. 28. 01:31
1/4 anonim válasza:
Ha nincs semmi problémád szerintem ráérsz 16- 17 évesen is. Én 17 évesen mentem először
2/4 anonim válasza:
szerintem ha nem akarsz tabit iratni vagy nincs problémád akkor valoban ráérsz 16 évesen elmenni
de ha ugy ézed problémád van fordulj bátran orvoshoz!
3/4 anonim válasza:
Engem elakartak küldeni mert, hogy már itt az idelye, ám az orvos azt mondta, hogy amíg nem élek szexuális életet addig nem kell, max ha vmi bajom van. (viszket, stb..)
4/4 anonim válasza:
Én is akkor mentem el először,amikor szexuális életet kezdtem élni.(Ez azt takarja,amikor először volt olyan barátom,akivel rendszeresen szexeltünk.)Utána évente legalább egyszer méhnyakrák szűrés miatt.Szerintem még ráérsz,mind a szexxel,mind a dokival.
De ha baj van,akkor érdemes felkeresni egy dokit.(A rendszertelen ciklus egyelőre nem tartozik a bajok közé.Olyan 15-16 éves korban kell beállnia.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!