Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Igaz hogy régen az általános...

Igaz hogy régen az általános és középiskolákban voltak olyan orvosi vizsgálatok,ahol anyaszült meztelenül vizsgálták a diákokat?

Figyelt kérdés
Ez nem minősül szeméremsértésnek?

2021. okt. 21. 16:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
Nekünk még most is volt a vírus előtt.
2021. okt. 24. 11:43
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
Nincs benne semmi
2021. okt. 24. 12:04
 13/17 anonim ***** válasza:
95%
Alsógatyában vizsgáltál a fiúkat és csak a végén kellett kicsit letolni a nemi szerv vizsgálatoknál. Most is sok helyen így van.Mi ebben a szeméremsértés? Alsógatyára vetkőzöl,hogy mindent lásson,ne maradjon semmilyen betegség jele rejtve.Ennyi.
2021. nov. 13. 01:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk még most is így volt. De persze csak egyesével.
2022. ápr. 28. 17:29
 15/17 anonim válasza:
100%
Igen, nálunk idén is így volt.
2022. júl. 18. 18:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekünk annó általánoban emlekszem 7.ben meg 8.ban volt először ilyen "szemérmetlen"🤣 viszgalat. És akkor a már fejlődő város iskolában nem volt szarakodás, az összes fiú az osztályból ott állt pucéran az orvosiszobában. 2 doki volt tehat két sor volt mindenkit megmértek, meg ilyenek és ott húzták fel mindenkinek a fitymáját, hogy jó e. Akkor még kb senkinek se szálltak le a herék és csak páran kezdtek szőrösödni

-visszaemlekezve nagyon vicces volt a sok kis felenk fiú -. Akkor még nem volt ilyen szarakodás, higy valaki már körülmetélt volt. Emlékszem 8-ban jött egy új gyerek, aki körül volt metelve. Akkor mind cikiztük érte, bár visszagondolva szar lehetett neki...

Azután olyan gimnáhiumba mentem, ahol mind az 5 evben volt ilyen viszgalat, de nem csak ilyen semmilyen, mint most, hogy épp megnézik azt hogy van e lúdtalpad. Ottár azért a nagyobb gyerekekkel szerintem nem merték megcsinálni, hogy annyian ott pucérkodjanak egymás előtt, de még így is 4en mentünk be egyszerre. Ott már több minden volt, mint általánosban. De szerencsére 12-bem már egyedül mentünk, mert ott már a fess majd sm felnőtt fiúknál már rendesen megtapogatták a hasad alul, még fel is nyúltak a prosztatánkhoz és az már nekem is kínos lett volna a többiek előtt.

De sz már a múlt zenéje, mert ahogyan hallom most már alig vegeznek ilyesmi alapos vizsgalatot, emlékszem alig volt valakinek baja, mert nem akarta magat égetni a többiek előtt...

De a lenyeg az, hogy ha en akkor kibírtam te is kifogod!

És szerintem vissza kéne vezetni az ilyen kötelező vizsgálatokat.

45/F

2023. máj. 14. 22:10
 17/17 anonim válasza:
Akit érdekel a téma írhat.
jan. 17. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!