Igaz hogy régen az általános és középiskolákban voltak olyan orvosi vizsgálatok,ahol anyaszült meztelenül vizsgálták a diákokat?
Figyelt kérdés
Ez nem minősül szeméremsértésnek?2021. okt. 21. 16:56
1/17 anonim válasza:
Igen, volt. De egy orvosi vizsgálat miért lenne szeméremsértés?
2/17 A kérdező kommentje:
Ne egymás előtt azért a diákoknak...
2021. okt. 21. 17:11
3/17 anonim válasza:
Igen volt. Sajnos én is át éltem.
4/17 anonim válasza:
Sokszor az öltözőkben, uszodákban kegyetlenebbek egymással a gyerekek, mint egy ilyen alkalomnál amit hallanak az orvostól.
5/17 anonim válasza:
Azért azt ne felejtsd el, hogy akkoriban a gyerekeknek nem voltak jogaik.
Nem volt olyan például, hogy a gyerek vitte a papírt anyucitól, hogy nem kezelhetik iskolafogászaton. Mindenkit kezeltek. Ha valaki nem nyitotta ki a száját, csattant a pofon.
Szóval nem csak hogy volt meztelen vizsgálat, de a fiúknak például sorbanállva.
7/17 anonim válasza:
Nálam kórházba volt kb halfelesleget óra elég gaz volt
8/17 anonim válasza:
Emlékeim szerint nem volt ilyen, a doki meg az asszisztense mindig abban az orvosi fehér ruhájában vizsgált meg bennünket, nem meztelenül.
10/17 anonim válasza:
70-80 években voltam iskolás, de meztelenre nem kellett vetkőzni orvosi vizsgálaton
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!