Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hozzáértő megnyugtatna?

Hozzáértő megnyugtatna?

Figyelt kérdés
Ma vittem vissza egy holtert , ez volt a jelentésben: szünet 1db , RR MAX 5572 ms

2021. okt. 14. 18:57
 1/8 anonim ***** válasza:

A szünet azt jelenti, hogy a szíved másodpercekig nem húzodott össze.

Ennek az időtartama a szám. 5,572 másodperc.

Ennyiből viszont nem lehet sem megnyugtatni, sem beparaztatni. A többi adathoz kell mérni és itt az is számít reggel-e vagy éjszaka volt a szünet.

2021. okt. 14. 19:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Kaptam egy holtert , délelött 10:10-kor rakták fel , és a felrakás után 50 másodpercel , 48-óráig volt fenn , más esemény nem volt.
2021. okt. 14. 20:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Mármint 50 mp utána volt a pause
2021. okt. 14. 20:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha más esemény nem volt és az értékeid sem voltak máshol kiugróak akkor szerintem nincs gond, de lehet erre felhívják a figyelmed.
2021. okt. 14. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én esetleg a műszer hibát se vetném el, főleg így, hogy felrakás után kb rögtön volt.
2021. okt. 14. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de ha közel 6 másodpercet kihagyott volna, azt észrevetted volna, nyugi...Nekem életemben egyszer volt ilyen remegős szívritmus kihagyásom, olyan 2-3 másodpercig tartott, de azt hittem elájulok, olyan ijesztő volt. 6 másodpercet tuti észrevettél volna. Anélkül is megmondom, hogy orvos lennék, hogy ez csak amiatt volt, mert akkor raktad fel a műszert és nem illeszkedett még az elején rendesen. Mondjuk nem tudom, milyen ketyere ez, de 6 másodperc, ne vicccelj, az nagyon sok ahhoz, hogy ne érezd!
2021. okt. 17. 21:58
 7/8 A kérdező kommentje:
6-os igen ez nagyon érdekes , mert az volt h elindították 10:10:15 mp-kor és 10:11:05-10:11:10-ig volt az az felrakás után 50-mp-el és hidd el semmit nem éreztem , mert extráim szoktak lenni és mindig érzem , de itt semmi , csak azt tudom akkor nagyon feszült voltam , sok kábel drótok mindenhol , szőr borotválás..
2021. okt. 17. 22:11
 8/8 A kérdező kommentje:
48-óra alatt semmi hasonló , érdekes az ekg görbe , akit érdekel elküldöm
2021. okt. 17. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!