Gyomortükrözés? Vélemények? Megnyugtató szavak?
Nos.. öklendezni biztosan fogsz, ezért nem szabad enni előtte meg előtte valónap délutántól-estétől semmit. Baloldaladon felhúzott lábbal kell feküdnöd.
Befújják a torkod, és berakják a csövet. Mikor szól a doki, hogy nyelj, nyelned kell, akkor tolja le a csövet. Nekem elsőre nem sikerült, kicsit fájt is. Utána érzed ahogy tolja le a csövet, az nagyon kellemetlen, de amikor leért, akkor már nem vészes. Amikor húzza ki az viszont megint rossz. Rengeteget húzta, és még mindig nem volt kint.. ilyen fehér habos volt a cső, gyomornedv, meg nyál ilyesmik, ne nézz rá inkább.
Ja és utána valószínű büfizned kell párat. Rá fél órára elmúlik az érzéstelenítő, kb 1 óra múlva ehetsz is.
3-as! Hasonló helyzetben vagyok, tényleg jó, hogy leírtad részletesen, de ez minden volt, csak nem megnyugtató. Még jobban berezeltem. Tudom, hogy nagyon nem kellemes, de így olvasva még rosszabb. Vérízt érzek én is állandóan, fáj a gyomrom szinte minden nap, nyomásra főleg, nem fogom elkerülni. Gyomorfekély szerintem.
Kérdező alapból öklendezik, hányingere van, ha orvoshoz kell mennie. Nálam pont ugyanez. Akkor inkább meghalok. :)
Vagy kérek kölcsön és maszekban megyek. Egyébként mennyibe kerül kb. magánrendelésen. Tudja valaki?
Kérdés kiírója, neked kitartást, majd írd meg, hogy viselted.
#4, én maszekba mentem, alsó-felső endoszkópiára a brutális fogyás és állandó hasmenés miatt. Először csak alsó endoszkópiát kértem, de mondta a doki, hogy egy füst alatt akkor már gyomrot is megnézik, ha alszom, úgyis mindegy, szarni bele, én meg mondtam, egye penész, legalább kiderül, nem-e a gyomrommal van mégis a baj. Így volt 100 ezer, tehát logikus, ha csak gyomrot néznek és így altatnak, az kevésbé macerás, feleannyiból megvan.
És hidd el nekem, vastagon megért ennyi pénzt. Képzeld el ugyanezt ébren úgy, hogy MINDENT érzel (a szöveti mintavételt is, mert biza az is kelleni fog). Az érzéstelenítő egy kalap szar.
Inkább fizess az altatásért, sokkal jobban jársz.
Köszi, hogy írtál. Szóval kb. 50 ezer.
Kérdezőtől meg bocsi, hogy belekontárkodtam a kérdésedbe, de mivel hasonlót kérdeztél, nem írtam ki másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!