Ha ki jön a mentő menstruációs görcsök miatt és adnak gorcs oldó injekciót azt kötelezően a fenékbe adják? Nem mondhatom hogy máshova szeretném?
Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 10:36
21/31 anonim válasza:
Jobban vagy már? A lányomnak sem hatottak mindig a gyógyszerek, tegyél meleget,szinte forró sót egy konyharuhába, és azt tedd a hasadra.
22/31 A kérdező kommentje:
21
Köszönöm a jó tanácsot
2021. okt. 13. 13:45
23/31 A kérdező kommentje:
19
Nekem nem mindegy.
És nem szokásom ha hisztizes
2021. okt. 13. 13:46
24/31 anonim válasza:
A mentő nem erre van, hagyd békén őket.
Ha annyira szr, hívjátok ki a háziorvost, és menjél el kivizsgálásra, mert nem oké ennyire görcsölni.
25/31 A kérdező kommentje:
24
Már meg oldódott a probléma.
Ki jött az ügyelet kaptam injekciót és a háziorvos elküldött nőgyógyászhoz.
Csakhogy oda még nem volt bátorságom elmenni
2021. okt. 14. 08:10
26/31 anonim válasza:
na, örülünk, hogy jobban vagy! (és a mentök se kellettek hozzá).
hova adták végül is a szurit?
27/31 anonim válasza:
#25: Mindenképpen menj el nőgyógyászhoz! Hidd el, az ott átélt kis kellemetlenség töredéke annak a fájdalomnak, mint amit minden hónapban átélsz.
28/31 A kérdező kommentje:
26
Fenékbe.
De amúgy mire az ügyelet ki jött már annyira fájt hogy azt hittem bele haook és már nem érdekelt hova adják azt az injekciót csak szűnjön a fajdalom.
2021. okt. 14. 09:55
29/31 anonim válasza:
Ne félj a nőgyógyásztól. Segíteni fog, hogy ne szenvedj ennyire. Menjen veled anyukád.
30/31 A kérdező kommentje:
29
Koszi
2021. okt. 14. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!