Családi okok miatt nem tudtam ma menni dolgozni, a háziorvosom erre az egy napra tud írni táppénzes papírt, vagy megértőek ilyenkor és gond nélkül írnak?
Mikor kezdtél a munkahelyeden? Hány éves vagy? Mennyi szabadságod van? Ezer kérdés.
Az egynapos táppénzeket az én munkahelyemen kifejezetten nem szeretik. A táppénz arra való, ha halálodon vagy, akkor ne kelljen bemenni dolgozni...
A magánügyekre (nyaralás, lerobbant autó, megy hozzátok a vízvezetékszerelő, meglátogat a kisfiad keresztapja, a Pista bácsi és főzni kell neki egy húslevest, egy pörköltet, meg sütni kell neki őzgerincet, ami egy sütemény) - nos, mindezekre való a szabadság, amiből fiatal felnőtteknek (18-30) huszon-egy-két-három nap van, ahogy idősödsz, nekem 39 évesen jelenleg van 32 (ezt, az enyémet biztosan tudom), és ahogy haladsz előre az egyre feljebb emelt nyugdíjkorhatár felé, a vége felé szerintem lassan, de alighanem eléri majd a 40-et.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!