Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Beutalón mit jelent a fogamzás...

Beutalón mit jelent a fogamzásgátlás k.m.n. Z3090?

Figyelt kérdés
Nem szedek fogamzásgátlót, ha ezt jelentené.
2021. szept. 27. 11:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De ha egyszer valamit muszáj ráírni, és a problémádra nincs értelmes BNO kód, akkor mi a szent szart csináljanak? Kód nélkül semmit nem enged a rendszer.
2021. szept. 27. 21:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Egy miért nem elég, ami a valós problémát mutatja?
2021. szept. 27. 21:48
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

Mint mondtam azért, mert nincs mindenre értelmes BNO kód. Amúgy meg az ember tud fejből párat, ha siet, nem fog azzal baszakodni, hogy keressen valamit.

Baromi nehéz a BNO rendszerben keresni, mert csomó helyen értelmetlen, logikátlan, hol latin, hol magyar. Nekem is van, hogy 5 perc szöszmötölés után leszarom, és beírok valamit, mert amúgy senkit sem érdekel. Nem értem miért lett egyre gyakoribb, hogy a betegek totál feleslegesen ezen pörögnek. Nem mindegy?

2021. szept. 27. 21:55
 14/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igen, sajnos az a baj, hogy sokakat nem érdekel, hogy mit írnak be, mert nincs rá idő, nincs olyan kód, stb. Szerintem ez önmagában nem gond,mert sok jelentősége nincs sok esetben, de van amikor azért számít. Itt nem tudom milyen beutalóról van szó, de ha én saját magam nézem, akkor kicsit már felháborító, hogy 24 év után ugyanaz a kód van mindenen, ami totál nem igaz, félrevezető és ha pl. nekem egyszer a vesémmel tényleg lesz gond, akkor mindenki erre fogja majd rá,meg én vagyok a hibás nem vigyáztam rá, stb., örökre meg vagyok ezzel bélyegezve.
2021. szept. 27. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!