Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ki a legkedvesebb nőgyógyász...

Ki a legkedvesebb nőgyógyász Budapesten vagy környékén?

Figyelt kérdés
Még csak 18 éves vagyok, de (sajna) voltam már egy pár nőgyógyásznál. Semmi komoly dolog nem volt, csak néha egy egy fertőzés illetve fogamzásgátlás miatt. Több orvosnál is jártam már, de egyik sem jött be igazán. Volt aki nem volt elég alapos, volt aki fájdalmasan vizsgált, szóval egyik sem az ,,én dokim” volt. Szeretnék találni egy olyan orvost (férfi és nő is teljesen jó), aki alapos, minden lehetséges megoldást felvet, empatikus, kedves, megértő, türelmes, és nem ,,fájdalmas”. Szeretnék egy konkrét személyt, akinél akár majd szülni is tudok és 100%-ban megbízható. Tudtok esetleg ilyen orvost mondani Budapesten vagy környékén? Akár 1 órás autós távban is csak tényleg legyen jó!

2019. okt. 27. 00:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Dr.P.Szikszay Ádám.

Én egy ideig hozzá jártam, a legelső vizsgálatomat is ő végezte. Mindent elmagyarázott, elmondta, hogy mit fog csinálni. A leletemen is karikázgatott nekem, hogy én is megértsem és tudjam, mi micsoda. Minden kérdésemre válaszolt, én teljesen oda voltam tőle :) mert előtte csupa rosszat hallottam a nőgyógyászati vizsgálatokról. Vérvételt kért mielőtt felírta a fogamzásgátlót (tudom, ez alap, de ahogy hallom sajnos mégsem annyira). Úgy tudom most valahol az Aquincum közelében rendel egy magánklinikán :)

2019. okt. 27. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!