Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A mentő ki jön akkor ha...

A mentő ki jön akkor ha valakinek olyan durva menstruációs fájdalmai vannak hogy már ordít és még se tud mozdulni fájdalmában? És annyira vérzik hogy félóránként cserél betétet meg rossz esetben bugyit is.

Figyelt kérdés

Soha semmi nem segít és gondoltam hogy most ki hívom a mentőt mert már nem bírom tovább. Ez már a negyedik napja és már érzem hogy nem bírom, nem élem túl.

Aki azt akarja írni hogy ez csak hiszti az ne is írjon.

Előre is kösz a válaszokat.

#vérzés #Borzalmas fájdalmak
2021. szept. 26. 23:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

Barátnőm is ilyen volt fiatal lány korunkban, párszor kijott az ügyelet hozzá, kapott fájdalomcsillapítót injekció formában. Egyszer külföldön is eljátszottuk ezt, annyira durva volt.

Ha úgy érzed, akkor hívd fel az ügyeletes orvost. Bár nem vagyok biztos benne hogy kimennek.

Vegyél be nyugodtan 2 szem fájdalomcsillapítót is ilyenkor. Nőgyógyászati vizsgálat se ártana, ha elmúlt a menstruáció.

Jobbulast.

2021. szept. 26. 23:10
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Jobbulást kívánok! Remélhetőleg nem endometriózis.
2021. szept. 26. 23:11
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Erre nincs egy általános protokoll. Az általad mondott információk alapján majd a mentőtiszt operátor eldönti. Lehet, hogy inkább az ügyeletet fogják kiküldeni.
2021. szept. 26. 23:12
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Endometrozis gyanúval vizsgáltak már? Ha nem, nézz utána ennek! A fájdalmas menstruáció nem oké! Nagyon sajnálom, hogy ennyire szenvedsz. :/
2021. szept. 26. 23:19
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Előbb az ügyeletet hívd, ha az orvos mentőt javasol, akkor majd küld egyet!
2021. szept. 26. 23:20
 6/14 anonim ***** válasza:
89%

Ez endometriózis lesz.

Ha ki is jön, semmit nem fog csinálni azon kívül, hogy bevisz a kórházba, az ügyeletre.

Én 2 eve lettem rosszul a városban a postán. Hasi görcsök stb. De nem menstruáltam. Nem tudtam felállni, annyira fájt. Kijött a mentő. Azt mondták fájdalomcsillapítót ők nem adhatnak. Bevisznek a kórházba és ennyi.

2021. szept. 26. 23:38
 7/14 A kérdező kommentje:

1.

"Vegyél be nyugodtan 2 szem fájdalomcsillapítót is ilyenkor."

Ilyenkor nagyon sok fájdalomcsillapítót és görcsoldot szedek de nem hat.

1,2,4

Köszönöm szépen.

5

Az ügyeletesek nem tettek semmit már volt olyan hogy hívtam de volt hogy fel se vették, vagy csak annyit mondtak vegyek be görcsoldot.

6.

Már az is valami ha kijön és beviszi a kórházba hátha ott csinálnak valamit.

2021. szept. 27. 05:01
 8/14 anonim ***** válasza:
35%
Az ügyelet nem is fog, mert nem az a dolguk, hogy ott kivizsgálják. Arra Önnek kell elmennie külön a nőgyógyászati osztályra. Az ügyelet a sürgős esetek ellátásáról szól.
2021. szept. 27. 08:08
 9/14 Metionin ***** válasza:
81%
Nekem ilyen esetben ügyelet jött ki nem egyszer. Szintén endometriózis gyanú.
2021. szept. 27. 13:36
 10/14 A kérdező kommentje:

Most délelőtt végre vége lett.

Ezt most át veszeltem nagy fájdalmak közepette de azt már nem várom meg hogy a jövő hónapban is ilyen legyen.

Kérek egy időpontot a nőgyógyászhoz.

Köszi minden válaszolonak

2021. szept. 27. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!