Kaptam ma gyogyszereket be is vettem oket es mikor ejjel felkeltem. Hirtelen szedulni kezdtem mitol lehet? Percekig szedultem.
Es mikor vissza akartam fekudni parom mellkasara hirtelen iszonyatosan megszedultem. Konkretan megijedtem
20/L
En is erre gondoltam azonnal.
De egyaltalan melyiktol es mitol lehetett..?
Most ne szedjem oket tovabb? Vagy mi legyen?
Jó, hogy a releváns információt csak nyomokban tartalmazó kérdésre, próbálkozzak meg egy releváns dolgot is írni, mert nem szeretem az irreleváns hülyeségeket...
Tán valamiben lidokain volt. Arra meg érzékeny lehetsz. Látatlanba, hirtelen... Strepfen-be biztos van ilyen verzió, szerintem az említettben is...
Szédülni kezdtél "mikor ejjel felkeltem", majd később "mikor vissza akartam fekudni".
Először el kéne dönteni, mikor is kezdtél szédülni!
.
nem említi a kérdező, hogy dokitól kapta a gyógyszereket.
Ha a doki írta fel, nem számíthatott erre: "Egyedul a streptils nem volt a listaban de kellett vennem", tehát ha látta is a kérdezőt a doki, nem számíthatott arra, hogy az orvosi utasításon felül még öngyógyítás is van.
.
Kérdező!
Minden gyógyszer egyben méreg is, tehát ne keverjed őket úgy, hogy nem ismered, melyik mi!
A legjobb, amit tehetsz, elolvasod a dobozban lévő tájékoztatót.
Nem csak egyét, mindegyikét, különös tekintettel az ellenjavallatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!