Miléna22 kérdése:
Vérvétel után a könyököm körül és a karom bekékült?
Figyelt kérdés
Csütörtökön (9-én) voltam vervetelen és mindkettő könyök hajlatombók vettél vért. A bal karomon ahol kevesebbet vettek nem annyira fájt utána és csak a szuri helyén szinesedett el a bőröm. Viszont a jobb karomnal ahol többet vettek első nap semmi nem volt, csak rá pár napra kezdett el fájni de a könyökömnél és az alkaromnál. Tegnap pedig feltűnt, hogy egy elég nagy területen itt kékes zöldes színű a bőröm. Mással is volt ilyen fura vérvétel utáni dolog? Csak nem értem, hogy miért nem a tű helyén kékült be a bőröm.2021. szept. 14. 22:36
1/7 anonim válasza:
A vérvétel ilyen. El fog múlni.
2/7 A kérdező kommentje:
Persze tudom, hogy be szokott kekulni utána, többször voltam már vervetelen. Csak kissé fura számomra hogy elég nagy területen foltos a karom ráadásul nem is a tű helyén
2021. szept. 14. 22:50
3/7 anonim válasza:
Igen.
Én jelenleg is kórházban vagyok és minden nap vesznek vért és ott ahonnan veszik az a karom már tiszta kék zöld és fáj is.
4/7 anonim válasza:
Nekem soha nem kékült be, úgyhogy azt ne terjesszük, hogy ez mindig így van és normális, de amúgy valóban előfordul. Minél többször leveszik, nyilván annál nagyobb eséllyel.
5/7 anonim válasza:
3 vagyok.
Igen ez olyankor fordul elő mikor többször vesznek vért ugyan onnan.
Mint pl nálam.
7/7 anonim válasza:
6os,amihez nem értesz arról inkább ne okoskodj.
Mindenki masnak: vérvétel után szoritsd rá a kis papírt amit kapsz a szúrás helyére. És ne hajlitsd be a karod! Nyújtsd ki! És csináld ezt pár percig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!