Hét elején voltam vérvételen. Viszont nem csak a szúrás helye, sőt az alig, hnem felette a vénám lett tiszta véraláfutás, könyökhajlattól feljebb, kb a karom 1/2-ig. Gyre sötétebb, ill. színváltósat játszik. Trombózistól kell tartsak?
Figyelt kérdés
Nekem az a fura,h nem is a szúrás helye,hnem felette egy szakasz lett ilyen és,h ilyen durván.Olyan,mintha nagyon beutöttem volna,és tisztán látszik a véna,elég erőteljes színekben.
Valami 5let rá?V hagyjam és majd elmúlik?
2013. máj. 18. 18:54
1/4 anonim válasza:
Eldurrant a vénád,előfordul ha mulya az ápoló,vagy más dolog is.1 hét alatt begyógyul.
2/4 anonim válasza:
Mutasd meg orvosnak a biztonság kedvéért.
3/4 anonim válasza:
Kenjed feketenadálytő krémmel, hamarabb elmúlik.
A múltkorában a férjemtől is ilyen bénán vettek vért, pedig több mint 10 éve ugyan veszi a vért nálunk.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Nem is biztos, ha nővér a hibás, ha meg igen, ő is ember, neki is lehet rossz napja. Köszi a válaszokat! :)
2013. máj. 19. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!