A sebész miért vizsgálta így meg a gyermeket?
Figyelt kérdés
Műtét előtt állunk ma vettek fel a kórházba mindent megnézett neki teljesen le kellett vetkőzni .2021. aug. 24. 20:36
1/18 anonim 

válasza:

Műtét előtt fel kell mérni az állapotát.
2/18 anonim 

válasza:

Biztos megtetszett neki. A viccet félretéve erről miért nem a dokit kérdezed?
5/18 A kérdező kommentje:
Sérv műtét 9 éves
2021. aug. 24. 20:51
6/18 anonim 

válasza:

Ha sérv műtét akkor nem is értem miért csodálkozol
7/18 anonim 

válasza:

Nyugi, műtét alatt is tök meztelen lesz.
8/18 anonim 

válasza:

Fuuu, mert szereti titok nelkul az anyukák elott nezegetni a meztelen gyereket, azert.
Az ilyen anyukak meg gondolatok miatt fura, mert emiatt nem átlagosabb ez a hasznos dolog.
9/18 anonim 

válasza:

Van, akinek semmi nem elég jó. Ha felületesen vizsgálja, akkor az a baj. Ha alaposan megnézi, akkor meg az. Szerintem nincs semmi gond azzal, ha az orvos alaposan megvizsgálja a beteget.
10/18 anonim 

válasza:

Így kell. Komolyan. Az izomtónusait a testén làtnia kell, plusz az esetleges elszíneződéseket. Műtétre vittétek? Komoly,eüs.vagyok,kicsi emberke, de ezt így kell. Nyugodj meg, semmi köze a pedofíliàhoz ennek. Rendes, és alapos volt az orvosotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!