Ismersz-e olyan embert aki valamelyik covid oltás felvétele után nem sokkal meghalt?
Egyet igen, de nem feltétlenül az oltás miatt. Idős volt, de nem volt előjele a halálának. Majd a boncolás megmondja, mi történt, de abban biztos vagyok, hogy aszerint nem lesz összefüggés az oltással.
Azt nem értitek, hogy itt nem arról van szó, hogy mindenki azonnal "belehal az oltásba." Nem. Viszont olyan ismerősöm sok van, akinek meglévő alapbetegségét durván felerősítette. Ilyenből sokkal több van, mint akivel nem történt utána semmi változás. Nos, ha ezek az emberek idővel belehalnak az alapbetegségükbe, ember nem tudja bizonyítani, hogy az oltás "miatt" volt, anélkül még 10-20-50 évig ellettek volna az alapbetegségükkel.
Igen, ismertem olyan embert, aki addig egészséges volt, amíg meg nem kapta az oltást, utána már halott.
Bírom, mikor a kormány által közölt oltás utáni halálozási számra azt írja valaki, hogy nem feltétlen az oltástól, biztos más baja volt stb. Na ezt szépen rá lehet aggatni a covid általi halálozásokra is. Úgy variálják a számokat, ahogy kedvük tartja.
Egyébként ott van Facebook-on a "Pfizer mellékhatások" csoport, 64ezer taggal. Magyarázzátok el nekik, hogy ez csupán véletlen, nem az oltás okozta a problémájukat, vagy a családtagjuk elvesztését.
Az a baj hogy a konteosok csak azt látják hogy hú a Józsi felvette az oltast és rá egy hétre elvitte egy szivroham. Akko biztos a zoltas vot. Véletlenül se az hogy mondjuk Józsi egész életében pusztította magát a cigivel es/vagy az alkohollal.
En nem mondom azt hogy soha senkinek nem lett és nem lesz baja az oltastol, mert több millió embert beoltottak, elkerülhetetlen hogy senkinek ne okozzon gondot. Mások vagyunk, másképp reagál a szervezetünk, nincs olyan hiper szuper szer ami mindenkinek jó lenne akármilyen szerrol is van szó.
De az biztos hogy nagyon felfujjak a dolgot az oltás ellenesek. Mert kB mindent arra fognak. Hétköznapi dolgokat mint a stroke is (lásd fentebb valaki). Ami sajnos oltás nélkül is bármikor megtortenhet az emberrel.
#18: Én nem állítottam, hogy biztosan az oltástól halt meg. Szerintem az orvosoknak kutya kötelességük lenne alaposan kivizsgálni minden olyan halálesetet, ami az oltást követő 30 napon belül következett be. Elvileg a boncolás kötelező lenne. Így viszont nincs kizárva a lehetőség, hogy az oltás okozta a halálát, sosem tudjuk meg.
#19 tényleg annyira fontos ez? Van kB 2 százalék esély rá hogy az oltastol volt. Strokeot rengetegen kapnak, az én nagymamám is abba halt bele 10 évvel ezelőtt. Ivott mint a fene, tudtuk hogy amiatt van. De ha most előtte be lett volna oltva akkor fogjuk arra?
Én nem gondolom hogy egy idős embernél akinél bármikor előfordulhat ilyen még eletmodtol függetlenül is hogy ki kellene vizsgálni.
Ha egy 20 evéssel történt volna akkor azt mondom hogy oké, ez náluk ritka úgyhogy gyanús.
De azt is megertem hogy te másképp gondolod így a friss gyászban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!