Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha épp nem vagyok otthon és...

Ha épp nem vagyok otthon és napokig se leszek, de egészségügyi panaszai vannak, ellát/megvizsgál egy helyi orvos?

Figyelt kérdés

Bocsánat, ha hülye kérdés. Fiatal felnőtt vagyok, nagyon ritkán betegedem le annyira, hogy orvoshoz kelljen mennem, legutóbb még 18 alatt voltam és elkísértek.

Az a helyzet, hogy elég problémás emésztőrendszeri bajaim vannak, olyan, amit még életemben nem tapasztaltam és mikor itt a gyk-n utánanéztem, mindenhol azt írták, hogy menjen a kérdező mihamarabb orvoshoz, a különböző cikkek is mind 2-3 féle dolgot írnak erre.

Attól félek, ha odamegyek, elküldenek a fenébe, mert egy másik megyébe "szoktam" járni háziorvoshoz. Viszont, ha meg bajom van és műteni kell/gyógyszert kapok, akkor azt ugye tudják úgy intézni, hogy a saját helyemen operáljanak, vizsgáljanak?

Ez nagy szívás, mert épp nyaralunk és anya nehezen hinne nekem, hogy bajom van, így, ha nem kaphatok ellátást, inkább megvárnám, míg hazaérünk, de az még 4 nap.

2021. aug. 22. 13:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen
2021. aug. 27. 01:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Most találtam ide. El lehet menni nyaraláskor a helyi orvoshoz, simán. Én gyomorrontással kaptam lázcsillapító injekciót, mivel magas lázam volt és a pirulat kihánytam.

Mi lett végül veled kérdező?

2021. aug. 28. 12:43
 13/13 A kérdező kommentje:

Hali!

Azóta szerencsére jól vagyok, bár nem 2 hanem 3 napig tartottak a tüneteim. Jóval kevesebbet mertem enni, de a 3. napon "bezabáltam" és semmi különösebb bajom nem volt, csak a székletem volt még kissé világos.

Aztán másnap már rendben voltam, meg itthon is.

Nagyon féltem, hogy ez valami súlyos dolog, de örülök, hogy nem volt tartós és hamar elmúlt

2021. aug. 28. 13:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!