Mi a véleményetek a mostani egészségügyi ellátásról?
Lehet itt szidni mindenkit de igazából senki se tud mondani olyan megoldást ami mindenkinek igazságos és mindenkinek jó.
Tavaly októberben mikor még nem volt oltás, sem gyorsteszt bekerult az osztályunkra egy covidos akiről pár nap után derült ki hogy az mert akkor kezdte el produkálni a tüneteket. Addigra elkapta más beteg is. És fel voltak háborodva.
De mégis mit tudtunk volna tenni ellene? Szűrjük ki a levegőt?
Na most ez egy rehabilitációs osztály amit ugye azóta oltashoz kötöttek. Ezen is fel vannak háborodva az emberek.
De kérdezem én, ha tegyük fel egy oltatlan fertőzött beteg atadja ott valakinek a betegséget vajon nem lincselnenek meg minket a betegek és a hozzátartozók hogy miért engedtunk be oltatlan beteget? Dehogynem.
Nincs olyan jó megoldás amivel mindenki elégedett lenne.
Úgyhogy szidjatok csak minket, mit bánom én. Már megszoktuk hogy mindig rajtunk csattan az ostor. Így volt ez covid előtt, közben és így lesz utána is.
21
"De kérdezem én, ha tegyük fel egy oltatlan fertőzött beteg atadja a betegséget vajon nem lincselnenek meg minket hogy miért engedtunk be oltatlan beteget? Dehogynem."
Sajnalom, hogy nekem kell ezt kozolnom neked.
De az oltott is ugyanugy tudja terjeszteni a virust, ahogy oltatlan.
Tévedés. Az oltott sokkal kisebb eséllyel fertőz! Nem mondom hogy nem fertozhet de sokkal kisebb eséllyel.
És igen egy ideális világban ingyen tesztelnenek mindenkit. De erre nem csak Magyarországon de sehol máshol nincs kapacitás. Illetve ha valaki akut problémával kerül be nem varhatjuk meg az ellátásával azt hogy megjojjon a teszt eredmény mert lehet hogy addigra meghal. Viszont ha netalán épp fertőzött akkor miután ellatak és megjott a pozitív teszt már ki tudja hány embernek adta tovább.
#27: ez nem az EÜ dolgozók hibája, hanem a parancsnok, és az agyatlan "protokol" az ami tízezrek halálát okozta az ellátás megszüntetésével.
És attól hogy nálatok nem történt ilyen nekem az egyik legjobb barátom megnis halhatott volna a bizonyítottan fals pozitív PCR teszt miatt (amit az orvosok nem voltak hajlandók elismerni, mert nekik ki van adva, hogy a pozitív az pozitív, így ez sem került statisztikába)
És mitől volt annyira egyértelmű hogy fals pozitív?
És ha valóban fertőzött és lefertoz bent a kórházban másokat? Akkor meg azoknak a hozzátartozói anyaznak.
Ha nem csinálunk tesztet az a baj, ha csinálunk meg az hogy fals pozitív.
Ezért mondtam hogy nem lehetett ezt a helyzetet úgy kezelni hogy mindenkinek jó legyen.
De az ilyen okoskodó kopkodoket oda állítottam volna hogy akkor mond meg te hogy mit hogy csináljunk és ha majd az se lesz jó valakinek (mert biztos nem lett volna) akkor téged anyazzonak. És viseld el te.
onnan, hogy utána saját pénzen csináltatott még 3 PCR tesztet, hogy legalább magánban fogadják meg később egy igg+igm tesztet.
Minden negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!