Csináltattam magamról egy teljes labort (vérkép,alvadás,ionok,vese-májfunkció).Elég rossz lett.Kaphatok egyáltalán Covid elleni védőoltást?Ha igen,melyiket?Fél éve átestem Covid betegségen.
A háziorvos csakis azt mondhatja, hogy be kell oltasd magad, ha nem, a munkahelyével játszik.
Mostanság az dívik, hogy jelenleg nem ismert olyan betegség, amellyel ellenjavalt az oltás.
#5 Több kizáró ok is van és nem feltétlenül csak betegség. Pl. lányomat sem oltották be Covid ellen, mert éppen előtte kapott HPV oltást.
Terhes nőket sem szívesen oltanak és azokat sem, akik gyereket terveznek. Ez esetben inkább a Covidnak való kitettségen múlik, hogy javasolják vagy sem. Ha valaki ki sem mozdul otthonról más besorolás alá esik, mint egy hipermarket pénztárosa.
Nem oltják azokat sem, akiknek volt már anafilaxiás sokkja, vagy allergiásak az oltás valamelyik összetevőjére.
Csak gondolj bele, ha a háziorvosnak sorra halnának meg a betegei az oltás után, akkor javasolná azt, akkor is, ha a munkahelyével játszik? Te a helyében javasolnád?
Eddig nekem jó tapasztalatom volt a háziorvos és úgy általában az egészségügy hozzáállásával (a város Törökbálint). Ha kérdeztem, értelmes válaszokat adtak.
Igen, azt tanácsolják, hogy vegyük fel az oltást, de nem hiszem, hogy a felsőbb nyomás miatt, hanem meggyőződésből. Nekem is volt aggályom egészségügyi problémák miatt, és gond nélkül kaphattam Phizer-t, amikor a propaganda a keleti vakcinákat nyomta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!