Hova menjek ha nem tud fogadni a bőrgyógyász?
Azt mondta akivel beszéltem telefonon, hogy 3 orvosból már csak 1 dolgozik ott, szeptember végéig televannak. Októberbe még nem tudják mi lesz, nem ad időpontot 2-3 hét múlva hívjam fel őket.
Nincs látható bajom, de az éves 1x kontrollhoz ragaszkodok.
A doktornő akihez jártam magánban rendel, de hát én is pénzből élek és nem igazán tetszik a magánosdi.
Szomszéd városban fogadhatnak esetleg?
Ti mit csinálnátok ilyenkor?
Ja és direkt azért akartam most, mert tavaly szeptemberben voltam és megint nagyon mozgolódik a Covid (állítólag) és nem akkor akarok kapkodni.
Igen, kivárnám az időpontot ha tudnám hogy biztosan adnak. Mindegy 1-2 hónapon belül végtörlesztem a hiteleimet, és lehet magán lesz.
Tudom, hogy rohadt sok és nincs ár-érték arányban, mivel fizetek TB-t nem is keveset. De presztízsből utána megyek, csak azért is bejutok még ha nincs bajom akkor is.
Mert ha 1000 emberből 1 amiatt hal meg mert nem látja időben orvos, az a rendszer hibája ez esetben. Nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!