Oltottak! Hány oltásig akartok elmenni?
Na de akkor is van egy logikai bukfenc ebbena 3. oltásban. Miért nem kap MINDEN oltott államilag antitest tesztet előtte, hogy tudjuk, hogy kell-e?
És igen, mi a gari hogy akinek 2 oltás nem alakított ki az elmúlt hónapokban (!) megfelelő antitest számot, annak a 3. ki fog?
Ha meg a sinopharm tényleg ennyire béna, akkor miért azt szórták ki először? Tudom, nem votl... nyárra lett egy csomó pfizer... amikor már alig akartak oltakozni...
23-as, mikor kaptad a 2. oltást? Nem lehet több 6 hónapnál. Nézettél antitest szintet? Akkor most félévente kell emlékeztető oltás?
Honnan tudjátok, hogy akik bekerülnek most, azok deltások? Hol mutatták ezt ki, milyen laborban? Honnan ismerhető fel, hogy ez a delta, nem a brit mutáns, vagy nem egy még újabb mutáció?
Februárban kaptam a második oltást, és nem nézettem antitestet, teljesen félrevezető lehet az eredmény. Mi jelenleg nem szekvenáljuk a vírus típusát, de az alfa- és a béta variáns ellen tudjuk, hogy működik, illetve a betegség lefolyását is jobban értjük. A delta jobban fertőz, egészen meglepő és ijesztő tüneteket okoz, sokkal fogékonyabbak rá a fiatalabbak, és még nincs sok információnk arról, hogy 2 oltás mennyire véd vele szemben. Illetve a Pfizer szerint fél év után 84%-ban. Én beadom a 3. oltást mert 1) mi az előző hullámban is kiemelt COVID ellátók voltunk, és sürgősségi osztályon gyakran nem ismert COVID-osokat kezeltünk, hanem adott esetben a tiszta vizsgálóban derült csak ki, hogy a beteg gyanús, tehát itt nem vagy rendes védőfelszerelésben 2) nem értem, miért probléma egy harmadik oltás, ha már az első kettőt beadatta valaki. Nettó 30 percet elvesz az életemből. Nekem HepaB ellen is kb. 2 évente kell emlékeztető, mert lecsökken az ellenanyagom. MIért ne adatnám be?
#23 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!