Oltottak fertőznek a virussal azért van ennyi beteg?
Figyelt kérdés
Körülöttünk sorra kapják el azok az emberek akik beoltottakkal laknak együtt, érdekes eddig nem, úgy hogy idősként ki se nagyon mozdulnak a házból.2021. márc. 17. 20:08
1/18 anonim válasza:
Nagyjából igen, hiszen nem önmagában ez a probléma hanem hogy ők azt hiszik hogy nem így nem is figyelnek semmire. Aztán meg osszefertőznek mindenkit.
2/18 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó 1-es hogy nem fogyelnek, hanem amit beoltanak beléjük azt terjesztik.
2021. márc. 17. 20:14
4/18 anonim válasza:
ma 20:12
Aki nem full kretén és nem kapta még meg a második oltását az szerintem tisztába van vele, hogy még nem kéne nagyon legénykedni.
Ha meg már kialakult a védettség akkor 80-90%-ban nem is kapják el a megbetegedést, így nagyon nincs hogy terjesszenek.
ma 20:14
amit beoltanak nincs hogy terjeszteni, mert vagy eleve nem is vírus az amit bejuttatnak a szervezetbe, vagy olyan adenovírus/elölt vírus ami az emberi szervezetben nem tud szaporodni így nagyon nincs, hogy átadd másoknak.
5/18 A kérdező kommentje:
"emberi szervezetben nem tud szaporodni így nagyon nincs, hogy átadd másoknak." - nem vagyok én ebben biztos.
2021. márc. 17. 20:23
6/18 anonim válasza:
A beoltott ugyanugy megtud fertozodni, es ugyanugy tud fertozni, csak enyhebb lefolyasu lesz betegseg. Nincs ebben semmi hokuszpokusz.
7/18 A kérdező kommentje:
6-os én arra gondolok hogy amivel oltanak eleve fertőző, a számok is annál annál nagyobbak minél többen többen oltva vannak, kicsit fura.
2021. márc. 17. 20:33
8/18 anonim válasza:
Annyira tudja bárki is megfertőzni a másikat, csak mert megkapta az oltás, amennyire egy döglött egér megtudja dézsmálni a gabonát(kínai vakcina hasonlat); vagy amennyire egy egérfog, egér nélkül(moderna, prizer), vagy amennyire egy kígyó csak mert egérfogat műtenek rá(astrazeneca, sputnyik).
9/18 Molyember válasza:
Szóval az oltás okozza a fertőzéseket. Ez már egy új szint.
10/18 anonim válasza:
#7 Azt értsd meg végre hogy amivel oltanak az NEM fertőző.
Nem élő vírussal oltanak be embereket, hanem annak egy anyagával vagy a már elölt vírussal.
Éppen úgy nem fertőző mint ahogy a hypóval elkevert vírus sem lenne fertőző.
Mert már nem tud fertőzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!