Valóban szabad orvos választás van?
Figyelt kérdés
Összevesztem a háziorvosommal mert egy görény. Szeretnék átmenni valahová máshova, másik településre, lehetséges ez?
Ha igen akkor mit mondhatnék az új háziorvosnak? Kicsit kellemetlen
2021. febr. 19. 04:51
1/5 anonim válasza:
Ezé nem kell dokival politizálni.
2/5 anonim válasza:
Termeszetesen szabadon donthetsz a haziorvosod szemelyerol.
De mondjuk hogy ki mutson meg ha egy daganatot operalnak ki beloled, ott nem te dontesz.
Viszont onkologust is valaszthatsz magadnak, vagy lecserelheted azt akivel nem vagy elegedett.
3/5 anonim válasza:
Szabad orvosválasztás van, a körzeten kívüli orvosnak viszont nem kötelező elfogadnia téged.
Ha biztosra akarsz menni, bejelentkezel valamelyik rokonodnál/ismerősödnél ideiglenes lakcímmel.
4/5 anonim válasza:
Elvileg igen, de gyakorlatilag csak a körzetesnek kötelező ellátni:(
5/5 anonim válasza:
Igen, de szabad betegválasztás is van ha körzeten kívüli a beteg. Én háziorvos vagyok, van olyan aki csak pofára egy nagy bocsi de NEM. Azért mert nem szeretek magamnak felesleges pluszmunkát csinálni.Továbbá az sem mindegy mekkora a körzet, a túl nagy körzetek "büntetést" kapnak, tehát akinek nagy a körzete az nem fog fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!