A 4. hullám előtt nem kellene áttérni a halottak és megbetegedettek adatainak olyan részletezésére, hogy: teljesen, részlegesen vagy semennyire sem oltottak-e?
Az USA-ban májusban a kórházi kezelést igénylő covidosok 0,1, az elhunytak 0,8%-a volt oltott.
Ahogy ott is, már nálunk is mindenki kapott oltást, aki akart, így jó lenne röhögni a dilettáns nyomorékokon, amikor elpatkolnak.
Tudnál ilyen esetekre példát mondani?
Én örülnék, ha mutatnák, de az oltatlanok ugyis hauzgságnak vennék, újabb trükknek, hogy rávegyék őket az oltásra.
7, egy-egy napon alkalmanként előfordult téves adatközlés, de ha a főcímnél tovább is olvasol, létezik reális magyarázat erre.
Itt részletezik, különböző adatforrásokból dolgozott a KSH és az operatív törzs és utóbbi feltehetőleg megváltoztatta a 3. hullám előtt az adatközlési metodikáját.
Ez nem jelenti azt, hogy bármelyik is szándékosan hazudott volna, vagy hogy az egyiknek jobban igaza lenne a másiknál.
Keresgél a halál, 1 vagy 2 konkrét példát várok, amiben leírod, hogy mi a hazugság.
9) mit értesz konkrét példa alatt?
Boncoljam fel neked Kiss Pista nyigdíjast a hullaházban kamerák előtt,és derítsen fel a halálának az okát?én azt állítottam hogy a számok sok esetben nem stimmeltek az elmúlt bő egy évben, innentől fogva pedig semmit nem lehet elhinni amit a manupulatív törzs közöl.
De mi az, hogy nem stimmelnek? Melyik szám nem stimmel és mivel nem stimmel?
Április 21: 201 covid halott. Stimmel ez a szám, vagy nem?
És mi a manipuláció célja?
Ezért nem kell hülyeségeken rugózni.
Ott vannak a nyers halálozási adatok, amik pont megfelelnek a célnak.
Az előző 10 év átlagához képest nagyjából 10 ezerrel haltak meg többen, miközben közel 300 ezerrel csökkent az ország népessége. Mivel a járványon kívül más nem történt, a többlethalálozás amiatt történt.
A kormány meg bevallott 30 ezret ami a covid számlájára írható, vagyis az egyébként is jó eséllyel meghaltak közül 20 ezer volt, akit a vírus vitt el.
Most mi a faxomat akartok még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!