Vérvétel után szokott véraláfutásod lenni?
Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 13:57
A kérdező szavazást indított:
Szinte mindig
Előfordul
Sosem volt még
23 szavazat
1/5 anonim válasza:
Egyszer volt, amikor ügyetlenül szúrt, és elcseszte a vénámat. Akkor éreztem, hogy fájt is, amikor szúrt. Egyébként nen szokott lenni, és nem is fáj a vérvétel.
2/5 anonim válasza:
néha szokott lenni, de tényleg csak néha. azt szokták mondani, hogy azért mert nem nyomtam utána elég ideig a vattát amit kapok. mondjuk én letörlöm a vért és egyből ki is szoktam dobni a vattát. nem tudom mennyire városi legenda ez a nyomni kell sokáig a vattával dolog.
3/5 anonim válasza:
Hajjaj, de még mennyire. Mondjuk ha nekiütöm valaminek a kezemet-lábamat, az is belilul, pedig néha észre sem veszem magát az ütést.
4/5 Metionin válasza:
Általában már a vérvétel közben elkezd kékülni. Legalább egy hétig úgy nézek ki utána, mint valami drogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!