Miért kezelik úgy az egészéges oltatlanokat mint valami lepratelepet?
Figyelt kérdés
2021. júl. 24. 12:19
1/15 anonim válasza:
Ki kezeli úgy?
Másrészt járványhelyzetben nem lehet egyértelműen kijelenteni, ki egészséges, ki nem.
2/15 anonim válasza:
Múltkor hiradót halgattam.
Nem mondták ki, ám utána az a benyomás keletkezett, hogy a nem beoltottak veszélyhejzetet teremtenek,felelőtlenek.
Van suggallat benne!
4/15 anonim válasza:
Politikai oka van. Direkt félelemben tartják az embereket, addig se a politikusok korrupt ügyeivel, lopásával, b* ziskodásával van a nép elfoglalva. Egyszóval: figyelemelterelés.
5/15 anonim válasza:
Mert nem fogy a feleslegesen felvásárolt vakcina.
Szerinted, a 60 év felettiekhez, miért akarják személyesen kiküldeni a háziorvost, hogy dumálja rá őket az oltásra?
Pedig náluk 85%-os az oltottság.
6/15 anonim válasza:
Nem kell tv-t nézni, rengeteget rombol. Nekem nincs is itthon évek óta, és már nem is hiányzik. Sót, ha máshol vagyok és megy, zavar is.
7/15 molnarmarcell21 válasza:
Az oltatlanok miatt jön a negyedik hullám és az újabb lezárások.
8/15 anonim válasza:
"7/7 molnarmarcell21 ***** válasza:"
Ezt alá támasztanád?
9/15 molnarmarcell21 válasza:
Mivel az oltottak körében a betegség nem súlyos lefolyású, a mostani újabb növekedés a fennmaradt kb. 4 millió oltatlan miatt van elsősorban.
10/15 anonim válasza:
Legjobb immunitasuk van ne vicceljunk. A termeszetes immunitasnal semmi jobbat nem tudsz sem sajat vedelmedre sem a nyajimmunitashoz valo hozzajarulashoz. A tanulatlan hulye covidszektasokat ignoralnu kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!