Oltottak, hogyan érzitek magatokat a strandon az oltatlanok között, nem tartotok tőlük?
Figyelt kérdés
Főleg a vízben tartózkodva.2021. júl. 22. 17:32
1/8 anonim válasza:
És honnan tudod,ki oltott és ki nem? Ha félek,egyáltalán nem megyek közösségbe. Ha nem félsz,akkor mindegy. De úgysem látod,ki van oltva .
2/8 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt. Semmivel sem veszélyesebbek az oltatlanok az oltottaknál, bárkitől elkaphatom, hiába vagyok oltva.
4/8 anonim válasza:
A nyílt terek eleve nem fertőzésveszélyesek. Másrészt pedig oltottként nagyon kicsi a fertőződés, de főleg a súlyos fertőzés valószínűsége. Pláne amíg ilyen kevés fertőzött van.
Legfeljebb attól lehet tartani, hogy túl sok oltatlannal túl nagy lesz a következő járványhullám, és újra lezárások lesznek. Ez elég bosszantó lenne.
5/8 anonim válasza:
Pont nem érdekel, én oltattam magam, mert autoimmun beteg vagyok, aki nem oltatja magát, az ő döntése.
6/8 anonim válasza:
Nem, azèrt oltattam magam hogy mehessek mindenhova
7/8 anonim válasza:
4-es nyugi az oltstlanokat fogják korlátozni
8/8 anonim válasza:
Strandon millió betegség van, ami miatt jobban kellene félnem, mint a covid miatt, amin át is estem és be is oltattam magam később. Pont ezek miatt nem megyek egy vízbe áztatni magam másokkal, mert a jó ég tudja, hogy Mari néni, meg a retek kisunokája hónaljából, meg éppen melyik testnyílásából mi kerül bele a vízbe, vagy inkább mi nem, ami aztán érintkezik velem, netán belém is jut. Borzasztó hely....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!