Oltottak! Nem zavart Titeket hogy nem vállal senki felelősséget az oltásért?
"Azért egy természetes meg egy mesterséges dolgot összekeverni.:D"
A #3-as válaszomat próbáltam viccesen, frappánsan megfogalmazni, de ezek szerint nem jött be a szándékom.
Komolyra fordítva a szót inkább az oltás kockázatait vállalom be, mint a covid kockázatait. Nem is összehasonlítható a kettő.
De nincs kedvem vitatkozni, a kérdésed szerint a véleményemre voltál kíváncsi, én meg leírtam.
"Gondolom te is vállalod azért a felelősséget, ha megbetegszel, netán a köreidben más oltatlanokat megölsz."
Jól látom, hogy lövésed nincs a jogról?
Neked is szól a természetes/mesterséges dolog.
Ha hetekkel korábban kapja meg, mint a szüleim, még most is jó eséllyel élhetne.
Lehet arcoskodni az oltással szemben, de (ki tudja hogy) elszabadult ez a szar és csak így lehet kordában tartani.
Nem zavart, mert semmiért nem vállalnak egyébként felelősséget. Akinek hatalma van az kibújik az ilyenek alól.
Pontosan milyen felelősséget vársz? Jogit, erkölcsit, anyagi felelősséget?
Teljesen egyetértek a 19# essel, és együttérzésemet szeretném kifejezni.
Egy példa. A haverom nagggyon oltás ellenes volt. Tavaly novemberben az apukája elkapta a covidot. Amúgy egészséges, de már 75 éves ember. 3 hét múlva meghalt. Közben az anyukája is elkapta az apukajától, és a haverom is. Az anyukája 5 napig volt lélegeztető gépen, de túlélte. Azóta is minden baja van, szívritmuszavar, hajhullás, csontfájdalmak.
A haverom 1 hétig nagyon köhögött, 39 fokos láz, stb.
Később, amikor már lett elérhető oltás, mindjárt jelentkezett és mindenkinek azt mondogatta, mindegy gyerekek, de inkább az oltás....
#21 köszönöm.
A nagynéném is elkapta, túlélte, de lelki fájdalmat csak az idő fogja gyógyítani (valamelyest). A hajhullás nála is megvan…
"Jól látom, hogy lövésed nincs a jogról?
Neked is szól a természetes/mesterséges dolog."
Van egy jogi felelősségvállalás, és egy erkölcsi. Én vállalom a döntése(i)mért az erkölcsi felelőssget. Ha te egyből jogról beszélsz, hát igen... Nyilván nem fog senki lecsukni azért, ha valaki tőled kapja el a betegséget és meghal. De vajon te el tudsz-e számolni magaddal? Vagy nem is érdekel?
Természetes/mesterséges: továbbra is a legnagyobb bullshit, amit az oltásról (és az esetleges laborszökevény (gyk: mesterséges) vírusról) lehet mondani. A 21. században nem tudod elkerülni semmiképpen sem, hogy ne vigyél be mesterséges dolgokat a szervezetedbe. Abszolút elfogadom, ha valaki nem akarja beoltani magát, az ő saját döntése. Viszont az szánalmas, amilyen baromságokat tudtok írni az okokra. Miért nem lehet azt, hogy egyszerűen nem akarod és kész? Ezekkel a kamukifogásokkal olyan, mintha igazi rinyagépek lennétek.
Nekem ismerősöm megkapta az oltást és másnap belehalt.
Béci, neked ez meg magas, engedd el.
Csak nem tudom, hogy ha nem vagy tisztában alapvető dolgokkal, akkor minek kell okoskodni.
Normális esetben az van, hogy felhívják a figyelmed a kockázatokra, mint a gyógyszereknél.
Itt konkrétan kötelező lemondani mindenről.
Ha nem vágod a különbséget, nem tudok rajtad meg a sötétségen segíteni.
A többieknek pedig köszönjük a kamu és erőltetett sztorikat.
Nem tudom hogy jönnek ezek ide, érzek egy kis izzadságszagot.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!