Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Várjátok már a harmadik...

Várjátok már a harmadik oltást? Aki nem megy el rá attól ugye visszaveszik majd az oltási jelvényt?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom az lenne igazságos hogy aki elsumákolja a harmadik oltást annak érvénytelnítsék az oltási jelvényét hiszem már lehet nem is védett. Ezt meg fogja szerintetek lépni a FIDESZ <3 ?

El tudjátok képzelni hogy kötelezővé tegyék? Tök jó lenne ahogy a sok oltásellenes fröcsögne majd a facebook posztok alatt közben meg másnap benne felvenni az oltást :D

2021. júl. 16. 16:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
79%

Hát barátom... Téged vagy lefizetett a reklámért a fidesz vagy tényleg bedőlsz a propagandának. Nem vagyok oltásellenes, de nem oltatom be magam pár évig még mivel a vírus nem olyan veszélyes mint amilyennek mondják. Túl estem rajta tünet és szövődmény nélkül sok ismerősömmel együtt. Az egész propaganda, hogy oltsák be magukat az emberek arra megy ki, hogy foggyjon el a fölöslegesen berendelt tömérdek vakcina. Ezért külddünk országoknak vakcinát, amit aztán úgy állítanak be, hogy jószívvel küldték, pedig szimplán azért, hogy ne rohadjon ránk. Egyik nyugati országban sem kötelező az oltás mivel nem ismerjük a hatását, és pláne nem attól tartanak, hogy rájuk rohad. Ok nem kötelező Magyarországon az oltás , de azért finoman éreztetik, hogy basszátok meg, oltsátok be magatokat, mert nem mehettek sehová. Ez semelyik normális országban nincs így.

A lényeg, hogy oltás ide, oltás oda, sok hülye ember beveszi, hogy azért jön a 3. oltás,hogy védjenek meg minket.

És mondom... nem vagyok oltásellenes, hiszen régen is voltak oltások, és sokat köszönhetünk nekik, de egyik sem egyik napról a másikra lett.

2021. júl. 19. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!