Várjátok már a harmadik oltást? Aki nem megy el rá attól ugye visszaveszik majd az oltási jelvényt?
Úgy gondolom az lenne igazságos hogy aki elsumákolja a harmadik oltást annak érvénytelnítsék az oltási jelvényét hiszem már lehet nem is védett. Ezt meg fogja szerintetek lépni a FIDESZ <3 ?
El tudjátok képzelni hogy kötelezővé tegyék? Tök jó lenne ahogy a sok oltásellenes fröcsögne majd a facebook posztok alatt közben meg másnap benne felvenni az oltást :D
Mi, laposföldhívők előre megmondtuk, kb 1 évvel ezelőtt. Minden nagyjából úgy lett, ahogy írtam/írtuk. Sok mindenkinek javasoltam, amikor okoskodott, hogy mentse el a kérdést, vagy csináljon képernyőmentést és visszatérünk rá😄.
Mindenkinek kötelező lesz idővel és évenként oltva leszünk. Újabb hullámok és mutánsok jönnek majd, ami ellen oltatni kell. Az oltatlanok ki lesznek szorítva az élet minden területéről, akkor is, ha makk egészségesek. Ezt én 5 éven belülre teszem. Le is írták már ezt itt ott, hogy ez lesz. Akkor ezek konteónak lettek nyilvánítva.
Hát jó lenne ha nem kéne annyit várni szeretek oltásra járni olyan jó érzés tudni hogy felvettem ezáltal védve vagyok a veszélyes covid-19 vírustól.
Igen jó lenne mixelni, én Astrát kaptam most egy kis Pfizert nyomhatnának mellé aztán ha lehet menni később akkor elmennék még egy adag oroszra is.
Persze!Vagy agyament vagy fizetett politikai hirdetést láthattunk ami elég gyenge és még viccnek is rossz
Az ótás életet ment és megvéd az egészségtől is 100%-ban🤭🤭
Jókat röhögök pff de jól nyomod 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!