Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fresubin/Nutridrink ki írhatja...

Fresubin/Nutridrink ki írhatja fel?

Figyelt kérdés

Akik valamilyen okból Fresubint/Nutridrinket kapnak, nektek a körzeti orvosotok felírhatta? Csak azért érdekel, mert egy régebbi kérdésnél azt olvastam, hogy csak onkológus írhatja fel, nekem viszont szükségem lenne rá, mert anorexia miatt kapnám.

Valamint az is érdekelne még, hogy szerintetek melyik a jobb a kettő közül? Én a Fresubinból elsősorban a pudingra gondoltam volna, azt talán könnyebben magamba tudom erőltetni, mint az iható tápszert.

Előre is köszönöm a válaszokat ♡

2021. júl. 2. 23:37
1 2
 11/11 anonim válasza:

Sziasztok! Én most láttam ezt a kérdést.. Van egy kis tapasztalatom a tápszerekkel, bár a puding állagúval nincs.. Én Nutridrink Max-al kezdtem, ami nagyon sűrű és kalóriadús, de ment a hasam tőle (crohn beteg vagyok). Aztán próbáltam a "sima" Nutridrinket, ami szerintem nagyon finom, vaníliást és csokist kóstoltam. A Max-ból a Mokka ízűt, az is nagyon finom szerintem. :D És most ittam először Fresubint, a "Fibre" azaz rostos változat nagyon sűrű, de a sima nagyon finom. (A Fibre-ből a capuccino ízűt kóstoltam, a másik vanília).

Nekem gasztroenterológus adott javaslatot, és így a háziorvos egy évig ki tudja írni 70%-osan. Mivel a betegség miatt 37 kg vagyok.

2021. okt. 5. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!