A nutridrink mennyire cukros készítmény?
Erre én nem tudok válaszolni, nem vagyok sem diabetológus sem táplálkozási tanácsadó.
Ilyen értékkel nyilván cukorbeteg, tehát kérdezze meg az orvosát!
Nézd, én szoktam kíváncsiságból meg tudományos célból vércukort mérni, és étkezés előtt bőven 5 alatt van, utána meg van hogy fölmegy 8-ig. 9-re mondjuk nem, legföljebb ha beltolok egy fél liter narancslevet éhgyomorra. De mondjuk egy paradicsomos káposzta fasírttal egyszer föltolta 8 fölé, annak ellenére, hogy az a káposzta miatt elég rostos, paradicsom meg mértékkel volt csak rajta.
Szóval szerintem - ha az orvos nem mondta, hogy nem szabad - nyugodtan igyon az illető nutridrinket.
Ha a vércukrát illetően szeretnél tisztán látni, akkor ajánlom, hogy szerezz be egy mérőt. Ha csak néha mérnél, akkor kb. 10000 Ft-ból már kijön az induló készlet (mérő+eszközök+50 tesztlapka), és utána az 50-es csomag lapka 2000-3000 Ft körül van, ha olyan típust választottál, amihez olcsó a lapka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!