Nutridrinket ki meddig, es mennyit fogyasztott?
Figyelt kérdés
11hos iszsz babám mellett eléggé lefogytam, 163magas es jelenleg 46kg vagyok de ez csak csökken csökken es csökken.. Beleuntam, szeretnék hízni.. A nutridrink mellett döntöttem, de nem tudom egy nap 1et vagy 2ot fogyasztjak el elosztva többször. Elég sokat vagyok egyedül a babával párom szinte csak este jön haza es hétvégén van itthon, ha itthon van akkor eszek rendszeresen a nap folyamán, de ha nincs akkor a napi teendők és a gyerek mellett csak bekapkodom az ételt, tudom ez a baj de remélem a nutridrink segít.. Valakinek tapasztalat esetleg jó tanács!? :)2020. jún. 14. 23:49
1/4 anonim válasza:
Anyukám daganatos betegsége alatt itta, mikor az orvosa felírta. Nagyapám is ugyanilyen betegsége alatt itta.
Menj el orvoshoz és kérj tőle tanácsot.
2/4 anonim válasza:
Nem akarom elbagatizálni a problémád, de egy ekkora gyerek mellett simán van időd megkenni egy vajas kenyeret, rátenni feltétet, és összevágni egy paradicsomot. Aki 2-3-4 gyereket nevel, az is kialakít egy olyan napirendet, hogy az evés beleférjen, inkább a szervezettséggeddel lehetnek gondok.
Ihatsz naponta kettőt, nem is kell elosztani, de lehet, hogy ésszerűbb lenne komplex B vitamint szedned, olyan éhes leszel, hogy nem fogod kihagyni az étkezést.
3/4 A kérdező kommentje:
Van időm ételt készíteni, általában mindennap főzök, de csak gyorsan be kapkodom az ételt, es gyorsan le is jarkalom..
2020. jún. 15. 12:20
4/4 anonim válasza:
Szia!
Ugyan ebben a cipőben járok!
Esetleg sikerült hízni?
Használt a nutridrink?
Köszi ha válaszolsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!