Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nutridrinket ki meddig, es...

Nutridrinket ki meddig, es mennyit fogyasztott?

Figyelt kérdés
11hos iszsz babám mellett eléggé lefogytam, 163magas es jelenleg 46kg vagyok de ez csak csökken csökken es csökken.. Beleuntam, szeretnék hízni.. A nutridrink mellett döntöttem, de nem tudom egy nap 1et vagy 2ot fogyasztjak el elosztva többször. Elég sokat vagyok egyedül a babával párom szinte csak este jön haza es hétvégén van itthon, ha itthon van akkor eszek rendszeresen a nap folyamán, de ha nincs akkor a napi teendők és a gyerek mellett csak bekapkodom az ételt, tudom ez a baj de remélem a nutridrink segít.. Valakinek tapasztalat esetleg jó tanács!? :)

2020. jún. 14. 23:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Anyukám daganatos betegsége alatt itta, mikor az orvosa felírta. Nagyapám is ugyanilyen betegsége alatt itta.

Menj el orvoshoz és kérj tőle tanácsot.

2020. jún. 15. 07:00
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Nem akarom elbagatizálni a problémád, de egy ekkora gyerek mellett simán van időd megkenni egy vajas kenyeret, rátenni feltétet, és összevágni egy paradicsomot. Aki 2-3-4 gyereket nevel, az is kialakít egy olyan napirendet, hogy az evés beleférjen, inkább a szervezettséggeddel lehetnek gondok.

Ihatsz naponta kettőt, nem is kell elosztani, de lehet, hogy ésszerűbb lenne komplex B vitamint szedned, olyan éhes leszel, hogy nem fogod kihagyni az étkezést.

2020. jún. 15. 11:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Van időm ételt készíteni, általában mindennap főzök, de csak gyorsan be kapkodom az ételt, es gyorsan le is jarkalom..
2020. jún. 15. 12:20
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Ugyan ebben a cipőben járok!

Esetleg sikerült hízni?

Használt a nutridrink?

Köszi ha válaszolsz

jún. 12. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!