Kötelezővé tennétek-e az oltást, ha tehetnétek?
Engem nem zavar, ha nem vagytok beoltva, de akkor az ilyeneket minek védi a kormány, úgy sem féltek, vakcina sem kell, akkor minek vannak a lezárások?
Sajnos azért, hogy az ilyeneket védjék a betegségtől, pedig sajnos nem érdemlitek meg.
Tényleg, minek vannak a lezárások? Nézd meg Californiát és Floridát.
Engem ne védjenek a betegségtől, megvédem én magamat, eddig sikeresen.
Van aki imád rettegni és ez már beteges hipochondria is egyben.Szakorvost érdemes volna felkeresni mert pánikba megy át ez a szintű félelem pfff
Igen az EB-n oltatlan külföldiek is vannak negatív pcr teszttel akkor ott miért nem fertőz a vírus?!Érdekes dolgok ezek azért.Bekéne ezt a bohózatot már fejezni mert szánalmas kezd lenni nem kicsit.🤦♂️🤦♂️
Nem baj az!A lényeg hogy te annyira okos vagy hogy mindent tudsz jobban mint MTA professzorok és Nobel díjas virológusok.Egy igazi zseni vagy te🤭🤭
Melyik disszertációdat olvashatnám el virológiából és kutatási anyagokat is szívesen átlapoznék tőled.Taníts mester mert mi annyira buták vagyunk mint a főd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!