Kötelezővé tennétek-e az oltást, ha tehetnétek?
https://www.youtube.com/watch?v=kf6NDIiE3Tw
Nesze....Senkinek sem kívánom.Ha nem adatja be még valószínű mindig normálisan élne
Persze 23-as tudom én.Mikor megláttam ezt a videót én majdnem elsírtam magam.Rettenetes mit művelt ezzel a nővel ez a Gmo sz@r.Ezt akarják emberekbe injektálni pfffff
Több ismerősöm is panaszkodott....Nem bénultak le mint ez a nő de egyéb kellemetlenségeket észleltek.Örülök hogy ők nem jártak így mint ez a szegény nő.Remélem rendbe fog jönni🙏
Tudom tudom biztos nem az "oltás" okozta
21-es nem minden magyar forrás kamu:
nebancs.hu/influenza/fiatal-eletek-romokban-narkolepszia-a-sertesinfluenza-oltas-utan-.html
Ekkor is naggyon kellett a gyermekeknek is az ótás.Meg is lett az eredménye.Szegények😢
Kérdező, azt is vedd figyelembe, hogy legújabb kutatások szerint aki már átesett a fertőzésen, az is rendelkezik legalább olyan mértékű immunitással, mint az oltottak. Arra, hogy hányan estek már át rajta egyes országokban, csak becslések vannak, ha vannak, mivel nem mindenki teszteltette magát enyhébb tünetekkel. Könnyen lehet, hogy már mostanra elértük a nyájimmunitást (oltottak + természetes úton védettek).
Tehát én nem tenném semmiképpen kötelezővé - aki akarta, már megkapta, a többiek nagy része jó eséllyel már immunis.
Ha én lennék az, aki ilyen döntést hozhat, TB alapú immunitás-felmérést és D-vitaminszint meghatározást tennék lehetővé bárki számára, aki kéri. Továbbá sürgősen engedélyt adnék hatékony gyógyszerek használatára, mint amilyen az ivermectin. Nálatok lehet kapni? Nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!