Ha szociális alapon tb-t akarok igényelni, elég csak a kormányhivatalba elmenni, vagy a munkaügyi központtol is kell valami papír hozzá?
Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 07:43
11/16 anonim válasza:
Azt valószínűleg akkor azért kérik, mert esetlegesen azt szeretnék megállapítani, hogy szociáli segélyre (FHT-ra) jogosult vagy-e, amennyiben igen, biztosan fel fogják ajánlani, hogy legalább valamennyi pénzellátásod legyen (már ha azzal a 22.800 ft-tal lhet menni valamire, meg persze azért kötelező éves szinten 30 napot legalább ledolgozni, valószínű ezért is szorgalmazzák annyira)
A sima eü.szolg.-ra jogosultsághoz nem kell semmilyen papír a munkaügyitől.
12/16 anonim válasza:
Ma voltam bent nem kell semmi a munkaügyi központtol csak személyi,lakcim, és tajkártya..
13/16 A kérdező kommentje:
Jó neked, tőlem kértek sajnos.
2021. jún. 17. 17:16
14/16 anonim válasza:
Hát az elég furcsa mivel nincs munkanélküli regisztrációhoz kötve!
15/16 anonim válasza:
Én ezzel foglalkozom, és nem kell semmiféle igazolás a munkaügyitől csak kérelmet kell benyújtani és ha valóban szociálisan rászoruló vagy megfogod kapni 1 évre.
16/16 anonim válasza:
Pontosan úgy van ahogy én is válaszoltam, és előzőleg mások is, a szoc.rászorultság alapján eü.szolg-ra jogosultságnak nem feltétele a munkaügyi központtal együttműködés! CSak a szoc segélyhez /FHT-hez/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!