Kaphatok segítséget hogy van ez a tb macera?
Hívd fel az ugyfelszolgalatot.
Nekem kicsit homályos mi tortent. Szoval dec 15-en megszunt, de 17-18.-an mar jott hogy kapod?
Elvileg a NAV nem is tudhat arrol hogy mikor szunik meg. Marmint Ok ezt nem latjak, csak ha az orvosod bejelenti vagy valami eu szolgaltatast veszel igénybe.
Kerdezd meg oket, en ugy tudom havonta kell egyebkent fizetni, erre a 2-3 napra nem tudom mit varnak.
Az szerintem csak felhivas hogy megszunt. Nem kell vele foglalkozni mivel megint van.
Nem arra szolitottak fel hogy fizess, csak kaptal levelet hogy anugy megszunt. 2-3 napert nem fognak megbirsagolni, de ahogy irtam ha nem vagy biztos benne hivd fel az ugyfelszolgalatot.
Hivd fel oket..
Erre a 3 napra nem fognak semmit sem csinalni. Van aki honapokig nem fizet egyebkent.
Bocsi de ennyi ido alatt kb 300x hívattad volna fel az ügyfélszolgalatot, vagy irhattal volna nekik emailt hogy ez a helyzet. Nem ott dolgozunk mi csak tanacsokat tudunk adni.
Hivd fel oket es kerdezd meg mivan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!