Ha szociális alapon tb-t akarok igényelni, elég csak a kormányhivatalba elmenni, vagy a munkaügyi központtol is kell valami papír hozzá?
Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 07:43
1/16 anonim válasza:
Nem kell hozzá a munkaügyiből semmi, elég a kormányablakba a kitöltött kérelem
2/16 anonim válasza:
előző vagyok 1-es. Ezek szerint a munkaügyibe regelve vagy, ez jó azért. Ha esetleg az ügyintéző megkérdi hogy és regisztrálva vagy-e a munkaügyibe, mondd azt hogy igen persze (nem kell onnan tényleg csak a szoc. alapon ingyen tb miatt semmi, csak esetleg némelyik buzgómócsing fitoktatni akarja magát, meg arra kiváncsi h valóba megteszel e mindent az elhelyezkedésért)
3/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2021. jún. 9. 19:20
4/16 A kérdező kommentje:
Dolgozom, csak efosként, mert igy a legjobb a tanulmányom mellett. De amit keresek nem a tb re szeretném költeni amit kisem használok...
2021. jún. 9. 19:21
5/16 anonim válasza:
A tanulmányaidat nappalin végzed vagy estin/levelezőn?
Középsuli vagy egyetem/fősuli? Mert bizt.jogviszony szempontjából nem mindegy
6/16 anonim válasza:
Bár elnézést (5-ös és a többi válaszoló is én vagyok) ha munkanélkülibe regelve vagy akkor gondolom vagy nem nappalin hanem levelezőn vagy estin vagy valamilyen felnőttoktatásba tanulhatsz, későn kapcsolok bocs
Ha nincs semmi jövedelmed, akkor menj nyugodtan a kormányablakba ingyen tb-t igényelni.
7/16 A kérdező kommentje:
Hát sajnos kérnek igazolást. Feleslegesen áltam végig órákat.....
2021. jún. 14. 08:33
8/16 A kérdező kommentje:
pikk pakk utána tudnának nézni a rendszerben, hogy bevagyok e jelentve valahova.... nem értem az egész rendszert
2021. jún. 14. 08:34
9/16 anonim válasza:
MIlyen igazolást kérnek és kik?
10/16 A kérdező kommentje:
kormányhivatal, munkaügyitől hatósági bizonyitványt, hogy munkanélküli vagyok
2021. jún. 14. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!