Sinophram okozta kiutesekkel mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Egy honapja kaptam meg az elso oltast, es ra ket hetre foltok jelentek meg a mellkasomon, hasamon, par folt a hatamon. Azota mult heten megkaptam a masodik oltast is, nem lett tobb foltom. Nagyon idegesit, hogy a testemen vannak, es felek hogy nem mulnak el es ilyen marad a borom... Haziorvost egy hete hivogatomnapi 20x de nem veszi fel.. Nem tudom mit tegyek. Amugy a foltok nem viszketnek, nem szabalyos alakuak, es nem akarnak elmulni. Masnak van valami hasonlo tapasztalata, otlete?2021. máj. 28. 22:19
2/2 anonim válasza:
Bőrgyógyász, nem is biztos hogy a sinopharmtól van, annál még nem hallottam ilyen mellékhatásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!