Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A kialakult Aids betegseg ami...

A kialakult Aids betegseg ami mar tul van a hiv fertozes perioduson, mindenkeppen fogyassal es kiutesekkel, majd a beteg halalaval jar egyutt?

Figyelt kérdés
Azert kerdezem, mert egyutt voltam egy lannyal ovszer nelkul, azota 5 ev telt el, s ebben az evben mar 3 szor volt tudogyulladasom, de a 3. nem tudom hogy tudogyuszi- mert nincs lazam csak kozepen faj a tudom es kohogok, semmilyen gyogyszer sem segit, probaltam antibiotikumokat, koptetoket, vitaminokat, enyhult, de nem mulik el, nem vagyok lefogyva, sot 76 kg vagyok 170 cm magasan, hasam van. Ugy olvastam az interneten , hogy aki hiv fertozott,annak vannak ilyen tunetei, hogy nem segitenek a gyogyszerek es allando tudogyulladast kap, a rontgen pedig nem mutatott semmit!!! De ha mar aids-alakult volna ki akkor le lennek fogyva nem???? Kerlek segitsetek, nincs lehetosegem mostanaban orvoshoz menni, sot az aids teszt is 4 het az eredmeny!
2014. jan. 10. 05:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Inkább csinaltasd meg ha 4 hét is. Tudogyuszi tünetei miatt lehet tbc vagy rezisztens baktérium is. Vervetellel tisztázni lehet, hogy most mi okozza. Ha vírusos tudogyulladasod volt, akkor antibiotikum nem segít.
2014. jan. 10. 06:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Az immunrendszer nem csak AIDS miatt tud legyengülni. Ráadásul,ahogyan már írták,nem biztos,hogy bakteriális tüdőgyulladásod volt. Csináltasd meg az AIDS szűrést,ha már 1 éve "szenvedsz" ezt a 4 hetet még kibírod. De utána legalább megnyugszol. Egyébként az AIDS-mek nem csak ez a tünete. Ahogy már írtad,fogyás,hasmenés,kiütések.illetve egyéb gyulladások jellemzik. Úgyhogy nem valószínű,hogy AIDS-es vagy.
2014. jan. 10. 07:05
 3/9 A kérdező kommentje:
oke koszonom, szerencsere nekem nincsenek a tobbi tunetek, sem hasmenes, sem kiutesek, csak a tudogyuszi..megcsinalom a hiv tesztet...
2014. jan. 10. 12:11
 4/9 anonim válasza:
Légy oly szíves leírni a későbbi eredményt. Ha pozitív, akkor is. Sok olyan kérdező van, aki eltűnik, mint szürke szamár a ködben.
2014. jan. 10. 18:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlne kell hogy tünet legyen mert nekem se volt!!! De a nyelvedet fogd meg és jól nézzél be a szádba hogy a nyelv körül látsz e valami tünetet ugy nevezett (oral hairy)ill.nyirokcsomó nagyobodás.A tüdőgyulladás az ugy van ha el mulik 2-3 hét után ismétlődik...
2014. jan. 10. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem vagyok AIDS-es,de úgy tanultam,hogy a kialakult betegségnek vannak tünetei,a fertőzöttségnek nincsenek. Kedves előző válaszoló! Te nem "csak" hordozó voltál?
2014. jan. 10. 21:02
 7/9 anonim ***** válasza:
170 es CD4 számmal Aids-es amit a gyógyszeres kezelés fel vitt egészséges ember állapotig
2014. jan. 16. 20:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Amugy egyszerű náthák meg infulenza szerű tünetek voltak.

Viszont tüdőgyuladás mikor jött akkor derült ki és az az aids kialakulása miatt volt.De előtte 5 évig csak egyszerű nátha.

2014. jan. 16. 20:33
 9/9 anonim válasza:
Végül voltál teszten? Én igen, 1 hét múlva megyek az eredményért.
2014. jan. 30. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!