Kínai vagy Szputnyik?
Figyelt kérdés
Melyik “biztonságosabb szerintetek?2021. máj. 27. 21:19
1/9 anonim válasza:
a kinainak is van neve: sinopharm. amugy mind2 jo. sot az osszes oltas jo ne legyel valogatos
2/9 anonim válasza:
Az én háziorvosom a kínaira esküszik,magának is azt adta be. Én is kínait kaptam,ha számít,cseppet sem viselt meg.
4/9 anonim válasza:
COVID-19-VAKCINÁK HATÁSOSSÁGA
Pfizer/BioNTech - 95%
Moderna - 94,5%
Szputnyik V - 90,6%
AstraZeneca/Oxford, Covishield - 82%
Sinopharm - 79,4%
Johnson & Johnson - 67%
Convidecia (CanSino) - 65,3%
5/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy melyiket adatod be...
7/9 anonim válasza:
Russia's Sputnik V vaccine has 92%! efficacy in trial - BBC News
8/9 anonim válasza:
összevissza dobálóznak a hatékonysági számokkal, hiteltelen az egész, kétséges tesztelési folyamatokkal... Amúgy szerintem is mindegy hogy melyiket kapod, mindnek ugyanaz a célja
9/9 A kérdező kommentje:
Engem pont nem a hatekonysaga erdekel. Csak latni szeretnem a rokonaimat kulfoldon es sajnos bekell adassam valamelyiket. A kinai hagyomanyos az oroszba pedig eddig eleg kevesen haltak bele. Ha lehetne be se adatnam.
2021. máj. 27. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!