Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kérhetnék tanácsot a vakcináva...

Kérhetnék tanácsot a vakcinával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta mérlegelem, hogy felvegyem-e a koronavírus elleni oltást. Viszont a környezetemben többen is rettenetesen ellenzik, és én is tartok tőle. Viszont szinte semmilyen eseményen nem tudnék részt venni nélküle, és úgy érzem, kicsit elítélik azt, aki nem veszi fel. Olyanoktól várok választ, akik hasonló cipőben járnak és próbálnak józanul dönteni ebben a nagyon szélsőséges és nehéz helyzetben.
2021. máj. 25. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Senki nem ítél el mert felveszed vagy nem inkább azt ítélik el miért veszed fel hogy bulizni tudj na az hülyeség. Eleve az ilyen felelőtlen nyomorékok miatt terjedt el ennyire
2021. máj. 25. 15:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is tartottam tőle,de mikor meghalt egy kedves barátom a covid szövődményeiben akkor átgondoltam és oltattam.

Nem mondom,hogy nem féltem de az amin a barátom átment...inkább az oltás.

Persze oltásnál is lehet nem várt reakció,de hát ha dönteni kell inkább ez.

2021. máj. 25. 16:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Mivel a virus atment rajtam enyhe tunetekkel, igy nem oltatok.

Aki meg nem talalkozott a virussal annak lehet jobb dontes az oltas. Idosebb es fiatalabb ismeroseim kozott is volt akit megviselt az oltas vagy sok volt a mellekhatasa, de allitolag ebbol van kevesebb...

A virust meg nem tudod hogyan hatna rad. Ha oltatsz, nezz jol utana melyiket kaphatod , tesztelj elotte ( mar benned levo virusra oltani nem jo)

2021. máj. 25. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!