Akik szerint az oltással akarják csökkenteni a népesség
számát, miért gondolják így? (magyarázat lent)
Figyelt kérdés
Miért akarnák azokat az embereket kiirtani, akik együttműködőek? (oltásellenesek szavával: birkák) Mégis miért a "lázadókat" akarnák meghagyni? Ha ennek az egésznek népirtási célja lenne, szerintem fordítva logikusabb lenne, nem majd azokat takarítják el, akiket "irányítani lehet"...
Most csak ezt a gondolatot vegyétek figyelembe légyszi, kíváncsi vagyok.
Lehet, hogy provokáló kérdésnek tűnik, de engem tényleg érdekel, hogy erre mit hoznának fel. Nem vagyok oltásellenes, és az sem zavar, ha valaki úgy dönt, hogy nem szeretné beoltatni magát.
2021. máj. 10. 12:23
1/8 anonim válasza:
Ha a népesség számát akarnák csökkenteni, nem oltanák a 18 év alattiakat és a kismamákat. Ezt sem veszik figyelembe.
2021. máj. 10. 12:30
2/8 A kérdező kommentje:
Meg az orvosokat... :D
2021. máj. 10. 12:34
3/8 anonim válasza:
Logikát ne keress ebben - a hőzöngők nem is ismerik a szót... :)))))
2021. máj. 10. 12:36
4/8 anonim válasza:
Az orvosokat még kimagyarázzák, hogy ők látták a képen, hogy nem is szúrták bele, meg rajta volt a kupak a tűn. :-D
2021. máj. 10. 12:38
5/8 anonim válasza:
Elvileg sokan a Bill Gates 2010/11-es mondatait értelmezték így, hogy népességet akar csökkenteni pedig elvileg azt mondja, hogy népesség növekedésének csökkentését akarná elérni.. de amúgy az oltás terén sok mindent mondanak. Valakik már azt is mondják, hogy az oltás a nemzőképtelenséget okoz. Valakik mondják, hogy az oltás gyártásának köze van a Windows céghez és micro chippet tettek az anyagba ami folyékony és nem az a típus amit kutyáknak adnak be. Ezeket youtube-on is terjesztik pl Torockai László ( Mi Hazánk elnöke) meg Posta Imre.. Annyi mindent mondanak már, hogy valakik azt se tudják mit higgyenek.
2021. máj. 10. 12:43
6/8 A kérdező kommentje:
De ezt is többen hangoztatták már, nem csak Bill Gates, és szerintem az átlagembereknek is egyértelműnek kellene lennie, ha utánanéznek kicsit a dolgoknak, hogy túl vagyunk népesedve, és ha ez így folytatódik, akkor az nagyon nem lesz jó... Nem tudom, miért kell ezen felháborodni. Szerintem előbb próbálkoznának olyan születésszabályozással, mint valahol keleten, ahelyett hogy meddővé tegyék az embereket.
2021. máj. 10. 12:49
7/8 anonim válasza:
Én ott vagyok lemaradva, hogy egyáltalán miért akarnák csökkenteni a népességet? A kapitalista elit érdeke pont az, hogy legyünk minél többen. (Olcsó termelés + nagy mennyiségű vásárló)
Én pont úgy érzem néha, hogy az emberiség érdeke az lenne, hogy csökkentsük a népességet, de a "kapitalista elit" nem "engedi"... :/
2021. máj. 10. 13:49
8/8 anonim válasza:
Csökkentené a népességet... leginkább a fejlett világban, ahol elöregedő társadalmak vannak. Nem pedig ott, ahol a népességrobbanás van, és a lakosság többsége fiatal. Ott valahogy nem igyekszenek, és leginkább kínai vakcinákat adnak a nehéz helyzetű országokban. Hülyeség, tiszta hülyeség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!