Megéri a Pfizer vakcinát beadatni 16 évesen?
Figyelt kérdés
Elvileg holnap éjfélig lehet regisztrálni, de nem nagyon tudom mi lenne a jó döntés.2021. máj. 6. 22:47
22/28 anonim válasza:
Aki nem oltat marad otthon. 😂😂😂😂😂
23/28 A kérdező kommentje:
18#
Igen, regisztráltam.
De, eddig semmi vissza igazolást nem kaptam,és az oltásra várók közé se vettek fel. Vagy lassú maga a folyamat, vagy valami gebasz van a regisztrációmmal.
2021. máj. 8. 20:56
24/28 anonim válasza:
#23: Elvileg hétfőtől szerdáig foglalhattok időpontot. Szóval még csak most ellenőrzik, és viszik át az adatokat.
25/28 anonim válasza:
Aki oltat, annak 2-5 éve van hátra😂😂😂😂😂
26/28 A kérdező kommentje:
Most néztem meg ismét, már felvettek az oltásra várók közé. Ott volt az Igen nekem is.
2021. máj. 9. 11:34
28/28 anonim válasza:
Biztos engedne a kormány olyan oltást, ami kinyírja az ígyis csökkenő számú magyarságot. Azért van ennyi családokat támogató "hitel" a szaporodás érdekében, hogy utána engedélyezzenek egy olyan vakcinát amitől elhullanak az emberek?Nem a magyarokért kár, az egyátalán nem érdekel, de a vezetőket igen. A sok konteós aki fél beadatni az oltást, de a mekiben ebédel, literszámra issza hetente az energiaitalt, szénsavas üdítőket, dohányzik egyszerűen nevetséges. Még mindig egyéni döntés, a két oldalnak felesleges egymásnak feszülnie. Ha a sok beoltott ember vállalta a kockázatot, akkor aki nem oltat marad otthon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!