Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Általában mennyi idő míg...

Általában mennyi idő míg elfogadják a vakcina regisztrációt? 17F

Figyelt kérdés

2021. máj. 6. 14:26
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Nekem kábé 12 óra volt, de ismerek olyat akinek másfél nap, olyat is akinek napok óta nem fogadták el. Valamiért nagy a szórás 17L
2021. máj. 6. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1 hét volt.
2021. máj. 6. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb 8 óra alatt
2021. máj. 6. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
1 nap alatt lett ervenyes, de 5. napja irja ki azt, h nem vagyok jogosult regisztralni...
2021. máj. 7. 08:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Már két napja regisztráltam és még semmi😔
2021. máj. 7. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
2-3 nap átfutási idő kell neki, öcsémnek is csak 2 nap múlva jelent meg. Azt tudod még esetleg kipróbálni, hogy megpróbálsz újra regisztrálni, és ha már regisztrálva vagy, úgysem fogja engedni, hogy még egyszer megtedd, szóval ezzel már valamennyire meg tudsz bizonyosodni arról, hogy regisztrálva vagy.
2021. máj. 7. 15:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#4 Az időpontfoglalásra gondolsz? Az majd csak hétfőn fog állítólag megnyílni, azért nem engedi még.
2021. máj. 7. 15:30
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem enged újra regizni mert már regisztrálva vagyok, kijelzi hogy időpontot tudnék foglalni, de ha megnézem hogy a regisztráció érvényes-e, akkor ott azt írja hogy nem. Szóval egy kicsit össze vagyok zavarodva 😅

Es #7 És igen tudom hogy csak jövő héten lehet foglalni a pfizerra😌

2021. máj. 7. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!