16-18 évesek beoltatjátok magatokat ?
Huu g3ci felbasztok ennyi agyrákosat.
Na röviden. Ha van is járvány akkor is csak számokban. Ha megfázik valaki vagy influenzás azis koronás.
Aki tenyleg koronás annak nincs izlelése. Ennyi wow!! Régen is meghaltak az emberek és most is. A vicc hogy tavaly kevesebben haltak meg mint 19-be. Gondolkozzatok már azzal a miniatűr agyatokkal. Ott volt a baj hogy elkezdtetek oltakozni ezért mostmár nekem is kell majd cső
Rusvai szerint nem megkülönböztetés a védettségi igazolvány, mert az sem vezethet autót, akinek nincs jogosítványa..
Szerintem holnaptól kenje kanállal a kenyeret és a késhez kelljen fegyvertartási, sőt, szerintem szakács szakam megszerzése nélkül még kanállal se vajazhassa meg a kenyeret senki!!!4!!négy44!!4!
Amúgy én adom a felvágós válaszolót, csak kissé nagyképű
Nekem eszem ágában sincs beoltatni magam. Undorító ez a diszkrimináció és kényszer,amin most röhögnek a parlamentben. "No vakcina, no party" ?? Komolyan? Gyerekek (16-18),ezzel akarnak megfogni minket. Kérlek ne legyetek kísérleti nyulak!
Ha senki sem menne arisztokrataként moziba stb, akkor nem lenne igazolvány, mert csődbe menne a gazdaság. Végre össze kéne fogni (pl mint az ADOM diákmozgalomnál) és kulturáltan "lázadni" kéne.
Influenzában is rengetegen elhunytak/elhunynak, ennek ellenére senkit sem köteleztek oltásra (+maszkra, védettségi igazolványra).
Kb #sargacsillagseason :)
17/L
https://www.youtube.com/watch?v=7ferlE32PbQ&ab_channel=Gy%C3..
Már a tévébe is bemondták, hogy kísérlet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!