Beoltatjátok magatokat covid ellen? Ha igen, hány évesek vagytok?
Komolyan senkinek nem tűnik fel, hogy azok az emberek, akik leginkább értenek a témához (orvosok, egyéb eü dolgozók), szinte kivétel nélkül oltatnak? Szerinted miért? Azért, mert teljesen debilek?
Miért gondolja azt valaki, hogy ha az orvosi egyetemet végzett emberek két kézzel kapkodnak az oltások után, akkor biztosan ők a hülyék, és nem a 6 általánost végzett Mancika, aki szerint "nem elég megbízhatóak" az oltások?
30 vagyok, eü dolgozó, és oltatta. Ahogy az összes orvos és orvostanhallgató ismerősöm, kortól függetlenül.
Sőt, a 37 éves, makk egészséges páromnak is intéztem oltást.
Beoltattam magam.
Nem értem sosem azt a kifejezést, hogy próbálja valakieggyőzni magát. Miért kell valakit meggyőzni? Akarja vagy nem akarja, el tudja mindenki dönteni.
Én a Pfizer vakcinával, mert annak meddőség a mellékhatása (mondjuk ez nem mellékes), én pedig nem szeretnék több gyereket, így legalább lehetne dugni óvszer nélkül éjjel s nappal.
De mivel a 30-as korosztályhoz tartozom, még sokára kerülök sorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!