Egyelőre nem. Jó eséllyel el tudom kerülni a fertőzést, de ha el is kapom, semmilyen rizikófaktor nem áll fenn az esetemben. Várok még néhány hónapot, hogy alakul a helyzet. Visszaszorul-e a járvány, illetve a beoltottak miket tapasztalnak. Aztán lehet, hogy beoltatom magam, de csak a Pfizer és a Moderna jöhet szóba.
2021. márc. 2. 12:48
2/70 anonim válasza:
Igen, mert csak így lesz vége ennek a pokolnak.
2021. márc. 2. 12:48
3/70 anonim válasza:
Már meg is kaptam az első oltást.
2021. márc. 2. 12:50
4/70 anonim válasza:
Nem. Mivel a környezetemben (eleg sok ember) eddig 1 év alatt 5 ember kapta el, 3tünetmentes volt raadásul, így nagyon úgy erzem, ez a veszély nem fenyeget.
Ha elkapom, semmi betegségem nincs, nemgondolnám hogy belehalnék.
Mivel 1éven belül babát dzeretnénk, igy nem is javasolják.
És én nem hiszek ezekben a vakcinákban még mindig. (Nagynéném covid osztályon dolgozik, érdekes mód köztük is mondenki megtagadta)
2021. márc. 2. 12:54
5/70 anonim válasza:
Nem. Ha kitalálnak ilyen faszsagokat, hogy csak rájuk nem vonatkoznak a korlátozások, akkor se. De ezesetben fixen felkotom magam 🤔
2021. márc. 2. 12:56
6/70 anonim válasza:
Nem.
2021. márc. 2. 12:58
7/70 anonim válasza:
Még nem tudom.
2021. márc. 2. 12:58
8/70 anonim válasza:
Nem, mert terhes vagyok. Szülés után valószínűleg igen, természetesen immunológussal konzultálva a szoptatás miatt.
2021. márc. 2. 13:02
9/70 anonim válasza:
Ha sorrakerülök és lesz Pfizer vakcina, akkor valószínűleg. Bár 18 évesen nem a lista élén vagyok, tehát addig sok víz lefolyik még a Dunán.
2021. márc. 2. 13:04
10/70 anonim válasza:
Nem. Azért nem, mert véleményem szerint a védekezésnek vannak hatékonyabb, és nem utolsó sorban biztonságosabb módjai is, amiket én jobban preferálok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!