Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Beoltatjátok magatokat?

Beoltatjátok magatokat?

Figyelt kérdés
Azt is megköszönném, ha érvelnétek.

2021. márc. 2. 12:45
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 whatshername válasza:
52%

Kedves utolsó, hiába linkelsz valid cikkeket, úgysem érti a gyk-sok nagy része ahogy látom...egyrészt nem az ő hibájuk, hiszen statisztikát (lövésük sincs a kontroll csoport fogalmáról sem szerintem) nem oktatnak általános iskolában, de ha oktatnának is, a kis agyuk akkor is jobban örülne az összeesküvés elméleteknek, mert ahhoz pontosan ez kell, nem kell gondolkodni.

És ha már anekdotikus érvelés: az én nagyapám is tüdőembóliában halt meg 92-ben, és nem kapott oltást!!! A leggyakoribb halálok a szívérrendszeri betegségek, de ez ugye így uncsi, se gyíkemberek, se gyógyszerlobbi nincs benne..

2021. márc. 18. 13:59
 62/70 anonim ***** válasza:
50%

Meg ez az, amikor az ember csak a médiából tájékozódik, ahol azt írnak le, amit csak akarnak...

Nem a való életből, ami a tények...

2021. márc. 18. 14:10
 63/70 anonim ***** válasza:
36%

Koronavírussal kapcsolatban a sajtóból, tudományos publikációkból illetve néhány hiteles vagy kevésbé hiteles Vloggertől tájékozódom. Meg ugye hallgatom, mit mondanak a tv-ben, rádióban az orvosok és kutatók.

A "Való élet"-et nem tudom pontosan hogy érted.

2021. márc. 18. 14:38
 64/70 anonim ***** válasza:
58%

63!

Ezaz, hogy vloggerektől, tv rádiobol tájekozódsz... ami úgy van cenzúrazva, csak na...

A való életet úgy értem, vannak ápoló, mentős, orvos ismerőseim, akik ezt átélik, ezek a mindennapjaik, ott vannak, és ők valahogy mégsem azt mondják, amit a nagy okosok a tv-ben.

Hogy a statisztikák úgy vannak színezve, hogy jó legyen.

Hogy pl nálunk itt a lakohelyemen ahol mindenki ismer mindenkit, a fideszes polgarmester írja a betegszámokat halottakat. Megse tud senki senkiről ...

Hogy én pl meg sem kaptam az oltást, nem regisztráltal, eszemben sincs beadatni, mégis kaptam az oltási kártyát, csak h a statisztikát növeljem. Én nem vagyok egyedüli eset.

2021. márc. 18. 14:57
 65/70 anonim ***** válasza:
62%

Nekem meg több ismerősöm elhunyt a vírusban.... a mentős, orvos ismerőseim ugyan tényleg nem azt mondják, amit a média, szerintük sokkal rosszabb a helyzet. :/

2021. márc. 18. 14:59
 66/70 anonim ***** válasza:
37%

Bocsánat, hogy közbeszólok, két rokonom dolgozik idős otthonban, mind a ketten, egymástól függetlenül, az egyik fővárosiban, a másik vidékiben, azt mondták, hogy az idősek sorra halnak meg és lesznek rosszul, hánynak..stb. az oltás után.

Vajon az ilyen eseteket mikor fogja a média lehozni?

Növekszik a halottak száma? Igen? És ebből mennyi az, aki az oltás után halt meg?

2021. márc. 18. 15:10
 67/70 anonim ***** válasza:

65#

A médiából, amit olvastam legalábbis nem mondja senki, hogy rózsás a helyzet. Azt mondjuk azért sajnálom, hogy a COVID-osztályra egyéltalán nem lehet bemenni forgatni.

Az ismerőseim, rokonaim, akik eddig oltást kaptak (lekopogom), jól vannak. Csak oltási reakció volt az Astránál.

"Ezaz, hogy vloggerektől, tv rádiobol tájekozódsz... ami úgy van cenzúrazva, csak na..."

Nem tudom, mennyire van cenzura és ,hogy a nyilatkozó orvosok mit hallgatnak el.

"Hogy pl nálunk itt a lakohelyemen ahol mindenki ismer mindenkit, a fideszes polgarmester írja a betegszámokat halottakat. Megse tud senki senkiről ..."

Tehát hamisítják a statisztikákat és többen halnak meg illetve lesznek betegek, mint ami a hivatalos?

2021. márc. 18. 15:11
 68/70 anonim ***** válasza:
35%

MINDEN védőoltás után normális némi rosszullét (láz, hőemelkedés, fejfájás, izomfájdalom, gyomorpanaszok, stb.) hiszen "triggereli" az immunrendszert. Semmi csoda nincs ebben.

Az elhunytak között egyre több a fiatal (50-60-as), pedig őket még nem igazán oltják, szóval nem hinném hogy az oltás miatt halnának meg azok, akik bekerülnek a covid-statisztikákba.

2021. márc. 18. 15:13
 69/70 anonim ***** válasza:
34%

Egyetértek.

2021. márc. 18. 15:19
 70/70 anonim ***** válasza:
52%
Én a héten kaptam meg a Modernát,semmi bajom se volt tőle ,egyenlöre
2021. márc. 20. 19:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!